Poceli su se polako privikavati, a jos malo pa ce poceti "trcati" za tobom kad budes prolazio pred akvarijem

.
Takodjer ih i ja imam. Tri para. Tako me ljute, a opet tako vesele. Ujutro kada se probudim, kao da me gledaju jos dok spavam i kad ustanem, spustim noge na pod, svi su na staklu, plivaju uzurbano gore dolje i jedva cekaju kada cu ih nahraniti. Kada su siti, rade svoj posao, cuvaju djecu, kopaju na bausteli, natezu se sa susjedima, ali ako imalo ogladne, prate svaki moj pokret. Stvarno nesto nevjerojatno!
Ljute me jer su mi i najtvrdje anubiase sredili, a najvise sto se sparuju sa papagaj ciklidima, dva od tri muzjaka, i napucaju svoje zene. Pokusavam se rijesiti tih papagajki, al mi ne ide.Potom, kad raskopaju do temelja, kadsviju gnijezno,kad dobiju mlade kad mladi otidju na fakultet i nikad se vise kuci ne vrate, napucaju tu papagajku, valjda shvate da je prava kokos i vrate se svojoj zeni koja je do tad bila izbacena iz svih dogadjanja i lelujala akvarijem kao pijana. I tako se taj ciklus u mojem akvariju ponavlja od mladih do mladih

.
A evo i moje slike, vec je bila na netu, a ti malci su sad mnogo veci. Inace, to je moje prvo uspjelo leglo, othranjeno na mikrocrvima, a sada bi i mene pojeli.
I jos nesto, kada zalijepim onu tabletu tipa Sera nip tabletu na staklo, svi normalno jedu i nista se ne cuje, ali kad dodje na red muzjak sa slike, kad on odgrize svoj komad, pa dakle to se tako cuje kao da je udarilo staklo u staklo. Ima neka gadnausta hehe a i kada sam rovario po akvariju... ima dosta neugodan ugriz.Gurnuo ja prst, nisam skuzio da su polozili jajasca! :-)