frag tank znam gdje bi smjestio ali mi smeta jedan stari 19" CRT monitor, a treba mi, tako da dok ne nadjem TFT zamjenu nista od tog mjesta.... ona kockica je napukla pri dnu pa mi nije bas sigurno s njom radit, a imam dva poveca komada 10ke koja sam dobio ali je sa svih strana facetirano tako da je zayeb prvo to odrezat kako treba, pa onda krojit... jedno vuce drugo i tu smo di jesmo

... jest da bi me malo gledali ´nako kad bi slozio jos jedan tank, ali izgleda da ce morat u pogon kao prikljuceni dio....
Delbi,

, mea culpa, nikako da te zovnem za cakule... ako me to opravdava, mojim starcima su na primanju u osnovnoj skoli govorili "on je pametan ali lijen", a sada se jos proporcionalno pamet smanjila u korist ovog drugog

Ma napravio bi on frag tank ali vjerojatno nema gdje s njim, soba je punija od akvarija 
Ako nemaš staklo boljih dimenzija, iskoristi onu 90l kockicu 
Baš bi volio vidjeti kako je izgledala ta kocka kad je bila u top formi... Hajde nađi slike!
pih, kako puna, pa jos se moze uc unutra, cak i prolazit oko tanka... a i na zidovima ima jos mjesta (za police, recimo)

evo ide mala retrospektiva "kako me zena progresivno prestala pitat za troskove" iiliti "sam sam si kriv"

prvih par slika, 30 litara vlastorucno izlijepljeno, nije dugo trebalo da ga napunim pa je dosla kockica od 80ak litara netto... kockica bi bila i dalje bombon da nisam uvalio 4 mala klauna i jednog scopasa (stigla riba a nisam imao gdje ju stavit na cuvanje), tako da je preopterecenje sustava bilo neminovno, a veliki tank jos nije bio u pogonu (tek u ljeto 2008.)...
btw, sad mu je negdje 3 godine od starta