0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Barabe su mi došle sa biljem i samo se razmnožavaju...Kako da ih se riješim?
Mislim da postoji neka riba koja ih uspješno uništava, al se nemrem sijetiti kak se zove
Citat: Ikota - Prosinac 30, 2009, 10:55:24 prijepodneMislim da postoji neka riba koja ih uspješno uništava, al se nemrem sijetiti kak se zove Platydoras costatus
Neznam šta se dešava... u zadnjih tjedan dana mi ugibaju ribe, sinoć već treći skalar... a i jedna tetra izgleda stvarno bolesna, vidno je manja (mršavija) od ostalih i kao da su joj škržni poklopci nekako rašireni (nakostrešeni)
STA CE TI KOD MALAVIJA GRANE,NATRPAJ SAMO STO VISE KAMENJA I ZAVRSIO SI POSAO AKO HOCES DA DRZIS MALAVI CIKLIDE
Citat: srdjan kolar - Veljača 17, 2010, 22:25:20 poslijepodneSTA CE TI KOD MALAVIJA GRANE,NATRPAJ SAMO STO VISE KAMENJA I ZAVRSIO SI POSAO AKO HOCES DA DRZIS MALAVI CIKLIDE kao prvo, ne pisi velikim slovima jer je to znak vikanja na internetu...kao drugo, ajde si procitaj cijelu temu a ako ti je tesko pogledaj samo naslov...kao trece, covjek je sa malawi-a presao na juznu ameriku, kuis sad zasto su grane u akvariju?