0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jako su lijepe ribe...samo da ovo kamenje pozeleni baš ć biti krasno
preeelijepi prinčevi i princeze ...i akvarij ...jel i tu onaj moj stari ćoro ?pozdrav
Citat: Faber - Rujan 10, 2009, 18:27:00 poslijepodnejako su lijepe ribe...samo da ovo kamenje pozeleni baš ć biti krasnosi lud, ja necu da pozeleni. nek samo ostane kak je
Citat: Malky - Rujan 10, 2009, 22:44:26 poslijepodneCitat: Faber - Rujan 10, 2009, 18:27:00 poslijepodnejako su lijepe ribe...samo da ovo kamenje pozeleni baš ć biti krasnosi lud, ja necu da pozeleni. nek samo ostane kak jezezaš?a pa prirodnije je sa algama..doduše..meni još nije pozelenilo kako treba...a pošlo je skoro pa godinu dana.. tko da si otprilike pol godine siguran
Citat: Faber - Rujan 10, 2009, 23:11:32 poslijepodneCitat: Malky - Rujan 10, 2009, 22:44:26 poslijepodneCitat: Faber - Rujan 10, 2009, 18:27:00 poslijepodnejako su lijepe ribe...samo da ovo kamenje pozeleni baš ć biti krasnosi lud, ja necu da pozeleni. nek samo ostane kak jezezaš?a pa prirodnije je sa algama..doduše..meni još nije pozelenilo kako treba...a pošlo je skoro pa godinu dana.. tko da si otprilike pol godine siguran imam jedan takav akvarij kojeg sutra raskapam i pripremam za tropheuse i nakon godinu i vise kamenje je jos uvijek iste boje jer ga ancitrus i ajmoner papaju i to mi bas super.znas da ja uvijek moram bit poseban
Citat: Malky - Rujan 10, 2009, 23:16:41 poslijepodneCitat: Faber - Rujan 10, 2009, 23:11:32 poslijepodneCitat: Malky - Rujan 10, 2009, 22:44:26 poslijepodneCitat: Faber - Rujan 10, 2009, 18:27:00 poslijepodnejako su lijepe ribe...samo da ovo kamenje pozeleni baš ć biti krasnosi lud, ja necu da pozeleni. nek samo ostane kak jezezaš?a pa prirodnije je sa algama..doduše..meni još nije pozelenilo kako treba...a pošlo je skoro pa godinu dana.. tko da si otprilike pol godine siguran imam jedan takav akvarij kojeg sutra raskapam i pripremam za tropheuse i nakon godinu i vise kamenje je jos uvijek iste boje jer ga ancitrus i ajmoner papaju i to mi bas super.znas da ja uvijek moram bit poseban o znam! ali bar nije dosadno a kužim...meni je..ama ne znam,uslikam ti kamenje pa da vidiš kako izgleda ono jst crveno ali je lajc pokriveno algama i filamentus algama i tak..onak..lajc samo..zeleni se...isti kamen sam stavio u biljni akvarij pored pa sad vidim ogromnu razliku u boji,a ja baš konto da želiš ovako tropheuse? imao si ih već zar ne? o pa lijepo
ribe su super..... kamenje nije mi nesto
moram samo reć da su ribe odlične, baš onak profinjene
moze jedno pitanje?di ste pijesak uzimali???