eto nakon nekoliko mjeseci formiranja aq i njegovog , ustvari mojeg učenja i držanja bez ijedne alge osim smeđe točkaste, sam sam si kriv zbog učestalog kopanja po podlozi, odlučio sam mjenjat postav i krenut malo drugačijim putem nego je to bio slučaj
u novom posatvu htio bi napravit nešto ala lp (majstore svaka čast i ti si kriv što idem u tom smjeru)
naprosto aq me se toliko dojmio da ne skidam oči s njega s početne
isto bi htio napravit il barem pokušat, ne kopiju neg neš slino (mislim na bilje)
znači napravil bi aq sa panjevima u sredini i sa strane, dok bi u tom potezu stavil nešto niskorastućeg bilja (cuba i sl.), a na panjevima bi imal standard javansku mahovinu, no dobro možda i neke druge biljčice, al ništa visokog i raznovrsnog, max 3 vrste bilja
e sad pitanje
stavil bi podlogu zemlju za cvijeće klasmann ts1 pošto je sitna, al bi ju trebal namočiti kroz koja dva jer ima veći postotak gnojiva pa da se izluči u vodi, da ne bi bilo amonhijaka ko u priči i onda frke s algama
koju podlogu bi trebal staviti iznad zemlje mislil sam neš čim sitnije, dal bi neš u tipu pjeska bilo pre sitno il trunku deblje?
pošto bi bilo samo panjevi i nisko bilje dal netko ima iskustva sa christmas mossom?
i zadnje, kad bi mjenjal set up, dal bi trebal ciklirat ispočetka jer mi nema logike pošto bi samo vodu maknul van dok ne dekoriram i vratil unutra?
eto malo zbunjeno napisano al pod dojmom sam onog aq, toliko jednostavan a opet toliko savršen, barem meni