eto pošto je bilje skoro pa rješeno postavljam malo mozgalica da vidim vaša razmišljanja
znači bio bi to samo tepih sa kamenjem, neš slično ko onaj filmić gore al samo cuba, upala je glossa, to je to
znači kamen, i tepih, pa prosim ljepo par pitanja prije nego zahebem i ovaj pothvat

1. rasvjeta koju trenutno koristim je 1x15w od 7000kelvina i 1x15 18000kelvina, sad dal da ovu od 18000k zamjenim sa 865 t5 24w (aq je 54l brutto)
2. voda mi je tvrda ko kamen, zadnji put mjereno 19,9, htio sam stavit pol dest pol pipovače, pitanje dal da il ne, mislim zbog topivosti co2, a htio bi stavit umjesto corya kozice, da mi ovi ne bi rasturili cubu i glossu
3. podloga bi bila tetrin supstrat, i gore koja granulacija šljunka?, nebrem nabavit običan od 1 mm pa pitam dal bi oko 2-3 bilo previše zbog ovo bilja koje je nježno
4. makroelemnti odma il pričekat?
5. ostat će mi jako puno java mossa pa savjet kaj da radim s njim stavim ga oko kamena nekog il mogu i s njim na dno na kamen da dobije isto tepih, il će mi propast pri samom dnu zbog skupljanja smeća
co2 će bit prek difuzora, al u diy varijanti koji sam uspio napravit da mi u 2 sec ide 1 mjehurić, hvala na trudu oko ovog jer mi je ovo zadnji pokušaj ak ne uspije onda prelazim na multiće i gonim biljni k vragu