Ah, i mislio sam da ce biti takav ishod!

Moj PC ima dodatnih 4 ventilatora u sebi, koji su na potenciometru i na minimumu, napajanje je 12cm vent koji radi isto na minimumu, graficka je pasivna i zvuka je jedva malo glasniji od tog filtera!! No necemo o tome, svatko ima potrebe za razlicte stvari...
Kao sto sam vec prije rekao, preko dana je ok "buka", ali navecer ja nebi volio spavati u toj sobi gdje je filter! Posto mi je ovo prvi vanjski filter, nisam niti znao sta mogu ocekivati od njega i kakvu buku proizvodi taj filter, ali sam ga ipak uzeo u nadi da nece biti prebucan!
Dakle moja konstatacija stoji da filter koji imaju i neki clanovi foruma i igraju se njime dok je upaljen a neznaju da radi su gluposti ili imaju problema sa sluhom!

ili neka utisaju muziku i razne druge bucne potrosace dok mjere takve stvari

Kaj da vise kazem, ja taj filter kroz dan jedva cuje - to je istina, ali na vecer kad gledam potiho televizuju u toj sobi cuje se fino i meni osobno malo neugodno! Juwelov koji sad opet radi u njemu, je bitno tisi i stvarno ga se ne cuje!
Zato me to i muci, jer po danu uvjek ima nekih zvukova, dok po noci se sve sitnice cuju!
A sto je sa zvukom koji se javio u drugoj glavi i zbog koje se ona "razbijena" cinila tisom! Jesto to primjetili? Ja sam probao na praznom filteru obje glave i na novoj je bilo to sitno lupkanja u njoj, ko nekakav kamencic da je u njoj, dok u staroj toga nije bilo!
I sta cemo sad?

Mislim, kaj drugo mozete napraviti, nego mi vratiti filter ako mislite da je ispravan i da je "buka" u granici normale!? Samo ja bi radje da mi vratite onaj stari s napuknutom glavom, jer mi je novi zbog onog sto je zveckalo u njemu nekako manje drag, makar je stari napuknut!