Kao sto sam obecao evo mene s dojmovima na expro 1200 filter!
Ukratko, filter mi se cini OK! S jednom velikom manom, ali o tome na kraju price!
Nakon 3h provedenih u demontiranju starog unutarnjeg i stavljanaj ovog, filter je zazuborio...
Vjerovatno u transportu filter je dobio po pi... na poklopcu kod strujnog kabela je puknuce od 2-3cm, ja se nadam da tamo nema vode, za sada nikaj ne curi od tamo!
Kaj se tice materijala svega, nije bas nesto ali nije bas ni srot. Za te pare stvarno ok roba.
U rio 125 na max snazi malo je ipak prejak, ali smanjivanjem ventila moze se regulirati jacina protoka. Nadam se da nece zbog tih "stisanih" ventila nekaj prsnut

Najveca mana po meni cijele te price je buka! Nadao sam se da ce biti tisi!! Naspram internog juwelovog ovo fakat bruji! Onog stvarno nisam cuo, i moglo se spavati u sobi. Sva sreca kaj spavam u drugoj sobi pa se to nece cuti tolko. Mislim nije sad to neka jaka buka, ali moglo bi se usporediti s nekim fenom, ventilatorom na minimumu, ili malo glasnije kuciste od racunala! Eto, ja sam fakat mislio da ce biti ipak malo tise! Mozda s vremenom bude malo jos tise kad se razradi rotor i nakupi mulja na lopatice

Da ga idem ponovo kupovati malo bi jos razmislio, samo radi buke! Ostalo je stvarno ok uzevsi u obzir cijenu!
To mi je prvi takav filter i nemogu ga usporediti s nekim eheim, tetra, jbl, fluval i sl...