Ok,cura ti upravo dovrsava drugi terarij pa ak ti radi terestrialni stavi u njega rosea-u a u ovaj sadasnji stavi neku avicularia-u ili psalmopoeus-a ili sl..
U svakome slucaju sta god da nabavis postoji velika mogucnost da ti to nece bit zadnja T pa uzmi sta se nadje...
Ja sam isto tako od cure dobio rosea-u,to je bilo prije cca 10 god.,kad je uginula spremio sam terarij na tavan i sada nedavno surfajuci internetom naletim na ovaj forum,malo se raspitao i da iskoristim taj terarij zavrsio sam u roku 3-4 mj. sa 19 tarantula...i jos mi ih treba bar toliko!
Jedna kopa,jedna plete,jedna ima takve boje,druga onakve,jedna je velika,sve su zanimljive,ima ih cca 900 vrsta pa si ti izaberi samo jednu!
Ako si ogranicen prostorom ili financijama ili nekim drugim stvarima,raspitaj se dobro i vidi sta zelis jer izbor ti je stvarno velik pa si onda uzmes odmah ono sta te privlaci..
Moj savjet ti je da u svakome slucaju uzmes cim manju T,je da ces se nacekat kod neki vrsta da narastu al vjeruj mi da se isplati sta ces sve vidjet.
I neznam dal znas,u hobiju se vecinom traze zenke.....vece su,ljepse,duze zive...pa imaj i to na umu ako mozes birat...