Pa zaista ne znam, ostalo bilje svo lijepo raste, ne znam je li baš taj dio akvarija ukleti ili što. Imam 2 nutrafinova CO2 i napravio sam kh4 otopinu za drop chechker, koji mi ima zelenu boju, ne onu jako svijetlu, ali prema skali je dovoljno CO2, i to su jedne ljestve upravo iza stellate. Ispred nje je lisymachia numularia koja isto dobro raste i baca bočne izdanke, jedino mi cuba sporo napreduje ali ne propada. Podloga su tresetne pločice tako da podloga je hranjiva, evo jučer sam premijestio jednu stabljiku eustralisa i razvila je popriličan korijen pa vjerujem da nije do podloge. Dok je stabljika bila niska je super rasla, kad je prerasla pol visine akvariju ona je počela zafrkavati.
U biti još mi je i limnophila počela propadati kada je količina biljne mase postala poprilična, tako da vjerujem da odgovor treba tražiti u makroelementima i njihovoj distribuciji u akavariju, no, kako mi je izlazna cijev filtera iza eustralisa tako je tamo cirkulacija ok, jedino mi se čini da bih ju trebao poboljšati naprijed na dnu, o čemu sam pričao u drugoj temi.