0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Beata - Lipanj 14, 2009, 00:44:15 prijepodneDaj, nemoj mi tu odustajat, a nisi ni probala! Tko zna kakvog ćemo sponzora naći, pa ce biti i mnoga ce ribica zaplivat u novom akvariju.Nadu ne gubidok Izzy na glavi dubistihove smišljajo velikoj nagradi razmišljajno , konkurencija uopće nije malanatjecat se s Unkom zbilja nije šala! Evo vidiš, imaš i svoj navijački tim!Svaka čast na podršci A nisi ni ti loša ....ide i tebe Ajde sad nešto lijepo prigodno (u čast ribica,naravno ) napiši i uključi se u veliku nagradu akvarija
Daj, nemoj mi tu odustajat, a nisi ni probala! Tko zna kakvog ćemo sponzora naći, pa ce biti i mnoga ce ribica zaplivat u novom akvariju.Nadu ne gubidok Izzy na glavi dubistihove smišljajo velikoj nagradi razmišljajno , konkurencija uopće nije malanatjecat se s Unkom zbilja nije šala! Evo vidiš, imaš i svoj navijački tim!
naravno da nema veze - akvarij, jezerce, pa i ništa, ali ako se vole i prihvaćaju hladnovodne ribice....tu smo!
Citat: babyboom - Veljača 19, 2011, 20:22:20 poslijepodne Danas su ribice bile dosta aktivne,puno su plivale i jako sam sretan što ih opet vidim.
Citat: Dombe - Veljača 19, 2011, 21:58:47 poslijepodneCitat: babyboom - Veljača 19, 2011, 20:22:20 poslijepodne Danas su ribice bile dosta aktivne,puno su plivale i jako sam sretan što ih opet vidim. znači, krenulo je polako buđenje! baš kao u priručnicima - "u drugoj polovici veljače, ako vrijeme dozvoli, ribice polako postaju aktivnijima"