Svibanj 06, 2025, 06:44:40 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: prozivka!  (Posjeta: 40897 vremena)

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline cann

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
Odg: prozivka!
« Odgovori #200 u: Svibanj 22, 2009, 17:12:45 poslijepodne »
a evo i mene, mada nemam zlatne al sam ih imal, moj mirko i slavko :'( :'(, za odnose s javnoću

Offline babyboom

• Moderator
  • Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #201 u: Svibanj 22, 2009, 20:00:50 poslijepodne »
dobro nam došao! :klap:
znači i ti ideš na listu Vejike jibe....

eh, sad se pazite....jer....vejika jiba vas geda... :P :clown:

Offline murtila

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #202 u: Svibanj 22, 2009, 20:45:52 poslijepodne »
Koje ugodno iznenađenje,društvo se povečava  :D
I neka, tako i treba,

Možda se zlatne ribice bagateliziraju ali recimo ja sam počeo sa zlatnim ribicama u kugli (dvi ribice u vodi sa česme jadne li su one bile) i da nije bilo te kugle 100% nebi nikad imao mišljene o ribicama kao što sad imam... Prije nego što sam kupio juvela ljudi koji su imali ribice mislio sam(ma šta se on sad folira sa tim malim rinicama niti ih može pojest niti se igrat niti mogu pričat ni ništa kao i većina ludi kao što meni sad govori) he he koji sam telac bio...
Trenutno nemam zlatne ali vratit ću se ja njima kad tad... hi hi hi pozzz..

Da,da, i moje je mišljenje bilo vrlo slično....i mogu i ja za sebe isto reč...baš sam bila telac :k022:

Znaš kako se kaže,prva ljubav se uvijek pamti  :d032:  :heart:

Eto i meni je teta u dučanu kad sam kupovala svoj prvi,pravi akvarij(nedavno,sad je u fazi cikliranja)
predložila da joj donesem zlatne i zamjenim ih za tropske pa da radim tropski akv. kao veće mogučnosti i bla bla...
ali  :no:
želim da i moje zlatice osjete pravi dom,da im napravim vilu, jer do tada im je bila stračara

@babyboom,
pa naravno da nisam pukla(to misle moji doma),
kako kažeš -to je samo ljubav koja raste i raste

evo opet-gledaju u mene  :)

FBI - Riboobavještajci :ninja:

Offline babyboom

• Moderator
  • Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #203 u: Svibanj 23, 2009, 21:35:54 poslijepodne »
 :D sunca naša mala-velika  :D

evo, moje lijepo pavaju...poslagali se jedan do drugoga po dnu....ko prave dobre bebe...
a sutra ponovno divljanje... ;)

Offline Beata

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zgb
« Odgovori #204 u: Svibanj 26, 2009, 11:58:35 prijepodne »
Nije me bilo neko vrijeme, pa nisam u toku, tj malo sam isplivala  :a034: iz toka -  :hug:za sta je ono sluzila ova prozivka?
Bilježim se sa stovanjem ( u vasu bilježnicu za prozivku)!

Ne znam koliko si dugo bila na bolovanju ili možda na nekoj tajnoj misiji,ali dobili ste člana više(moju malenkost sa tri male zlatice) ,ustvari to bi onda bilo 4 člana ,jel 
:)  :d032: :d032: :d032:

I ja se pitam za šta služi ova prozivka  -? ,malo ste mi se uspavali
doduše jest da sam upravo u nočnoj smjeni ali .....
....hoću se družiti  ;) 

E, a kad ja u tako kasni sat pogledam na forum i trazim nekog za brbljanje o ribicama, NIGDJE NIKOG ! I ja sam u svemu nova, kao i ti. I imam samo jednu zlaticu, za sada. I jasno, dobila sam ju u kugli (brrr, ne ponovilo se!) Tada sam se panično-histerično javila temom MAMA PITA, i od tada veselo tu plivam. Super mi je tu. Pozdav svima. Pliv, pliv ! :up:

Offline murtila

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #205 u: Svibanj 26, 2009, 13:16:42 poslijepodne »
E, a kad ja u tako kasni sat pogledam na forum i trazim nekog za brbljanje o ribicama, NIGDJE NIKOG ! I ja sam u svemu nova, kao i ti. I imam samo jednu zlaticu, za sada. I jasno, dobila sam ju u kugli (brrr, ne ponovilo se!) Tada sam se panično-histerično javila temom MAMA PITA, i od tada veselo tu plivam. Super mi je tu. Pozdav svima. Pliv, pliv ! :up:

Ma da nova,pa ti si napredni član.....a ja samo početnik,ma ustvari i nije bitno ....glavno da smo mi došle ovdje i sad smo tu  :)
Kćer je svoje dobila na poklon u malom plastičnom prenosniku koji se kupi u pet shopu(5 lit. )i jadničci su tu bili 5 dana,naravno jer nisam imala pojma o ičemu.
Moje prvo traženje pomoći je bilo na jednom drugom forumu i kad sam rekla da su trenutno u 5 lit,samo što me nisu razapeli,proglasili nehumanom.....ali se nisu potrudili objasniti mi,pa sam sama počela istraživati i dobri ljudi me uputili na ovu stranicu...
A ovdje su ljudi više nego susretljivi i spremni pomoći zbog dobrobiti ribica....
hvala babyboom  :up:

BTW.ja sam često u kasni sat na forumu jer tek tada dođem na red...pa ćemo se valjda naći...

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #206 u: Svibanj 28, 2009, 16:18:10 poslijepodne »
Ciao, Murtila, ovo je vec 3 put da ti započinjem odgovor, valda sad uspijem, treća sreća. Stalno me nešto odvuče od kompa, pa nikako dovršit, a program ne dozvoljava da se dovrši poruka nakon dva sata, nego te lagano otpili "vaše vrijeme je isteklo" ili tako nekako. Baš ti hvala što si me obavijestila o naprednosti mog članstva na forumu, zbilja to nisam primjetila. Prije, dok sam bila početnik, stalno sam buljila u te zvjezdice, čak sam pitala jednu osobu s foruma kaj moram napravit da ostvarim napredak (baš sam se zagrijala, hhe), no rekla mi je da je to program, koji prema broju postova sam dodaje zvjezdice, tj unapređuje te.Pa, buduci da sam ja bila histerični početnik, koji je imao milijardu pitanja na dan, ubrzo sam dobila jos koju zvjezdicu. Opet cu iskoristiti priliku za ponovo, i uvijek ponovo pohvaljivanje i hvaljenje svih forumaša, a naravno, naročito hladnovodnih i zlatnih. Njihovi savjeti su bili jednoglasni, uvijek s mjerom, puni poticaja, pljuštali su sa svih srana. Među svima njima nekako su se izdvojile moje dvje dobre vile, Tonya i Babymum, koje su me uzele "pod svoje" i zbilja se jako potrudile oko mene, tj novog stanovnika našeg malog stana, gospodina komete Oskara. Tonya mi je odmah, drugi dan, nudila cikliranu vodu, ne moram ti ni reci da nisam imala pojma sto je to...Onda je stigao akvarij, ali nikako filter, koji nam je Tonya posudila i time jako podigla kvalitetu Oskarovog udobnog zivota. Znam da sam to vec rekla, no veselo cu ponoviti HVALA TONY na posudjenom filteru  :a015: I da, dobro si primjetila, na ovom forumu nema pametovanja kao na drugim forumima, ovdje zbilja vlada obiteljska atmosfera. Dosta ljudi se i privatno pozna, sto doprinosi ugodnosti. Ima li negdje fotografija tvojih ribica? Vec dugo nisam fotkala Oskara, moram ga ulovit na prepad, jer se svaki put sprema ko Julia Roberts, kad vidi fotoaparat. Ulovit cu ga nepocesljanog, pa sta bude-bude.  :up:

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #207 u: Svibanj 28, 2009, 16:20:26 poslijepodne »
Tipfeler: :) DVIJE (a ne DVJE) dobre vile.... :heart:

Offline nikkka33

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
  • pozdrav iz šibenika
« Odgovori #208 u: Lipanj 04, 2009, 14:46:19 poslijepodne »
od danas i službeno hladnovodna...kopač je iskopao...jezerce je tu..i 5 prekrasnih pajčolankica plivaju ispod vodoskokića...

Offline babyboom

• Moderator
  • Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #209 u: Lipanj 04, 2009, 15:10:21 poslijepodne »
niš, moramo te onda primiti u FBI!  :D

samo, pazi se....jer, kad Vejika jiba pocne gedat...postaje opasno!  :clown:

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #210 u: Lipanj 08, 2009, 23:26:00 poslijepodne »
Našla sam tu haiku rečenicu, koja izražava muke svakog neupućenog početnika , a još i više njegove ribice (ili ribica ) Više puta sam ju htjela citirat, he he, ejr zaista u par riječi izražava SVE, totalna poeija 8šteta što je tema tužna).Dakle, autor je UNKA, a haiku poemica glasi: "Dvi ribice u vodi sa česme jadne li su one bile". Predlažem da se oformi neka neformalna pjesnička nagrada, Unka sigurno pobjeđuje, nema konkurecije toj sažetoj formi i visoko profiliranom stilskom savršenstvu. To bi trebalo napisat na svaku kuglu koja se prodaje u pet-shopovima....

Offline Unka

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Metković
« Odgovori #211 u: Lipanj 09, 2009, 19:01:23 poslijepodne »
A´iku poezija  :D :-[ :-[
Pa zbilja jesu, ja im svaki dan mjenjao vodu i još kontam vidiš kako ima je sad ljepo, meni se ona smrdljiva voda nećuje u kući, a njima fima hladna voda... Zaboravio san napisat i klorirana "bože sačuvaj"
Predlažem da se nagrada nazove "A´iku nagrada" i službeno mi se uruči mali akvarij za hladnovode ribice... :clown:  :-[
Juwel 60

Kako se zove bosanski tajni agent? SIKRET....

Offline babyboom

• Moderator
  • Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #212 u: Lipanj 09, 2009, 20:50:58 poslijepodne »
može se "ustanoviti" nagradnjača...ali moraš onda imati još konkurenata...
a malog akvarija za hladnovodne nema---minimalna litraža je 50 l! :P za jednu!  :P :P :P

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #213 u: Lipanj 10, 2009, 00:02:05 prijepodne »
A´iku poezija  :D :-[ :-[
Pa zbilja jesu, ja im svaki dan mjenjao vodu i još kontam vidiš kako ima je sad ljepo, meni se ona smrdljiva voda nećuje u kući, a njima fima hladna voda... Zaboravio san napisat i klorirana "bože sačuvaj"
Predlažem da se nagrada nazove "A´iku nagrada" i službeno mi se uruči mali akvarij za hladnovode ribice... :clown:  :-[
To sam i ja radila, kad se sjetim tih dana.. ajaja, kuku lele. Kao , promjenim SVAKI dan vodu u kugli, da ribici bude bolje, u friškoj vodi. A ribica jadna, čuči na dnu akvarija, usavršila ne- micanje i potpuno ne-mrdanje. Al prošlo je ! I ne bu se ponovilo!

Offline Unka

• Punopravni član
« Odgovori #214 u: Lipanj 10, 2009, 08:46:26 prijepodne »
a malog akvarija za hladnovodne nema---minimalna litraža je 50 l! :P za jednu!  :P :P :P
Pa da min 50l sam i mislio....
Juwel 60

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #215 u: Lipanj 10, 2009, 11:00:14 prijepodne »
Pa da min 50l sam i mislio....

Nadjite sponzora i mislim da mozes odmah odnjeti prvu nagradu, jer teško da ce itko ikada nadmašiti , sada već legendarni haisku napjev: DVI RIBICE U VODI S česME, JADNE LI SU ONE BILE !!!
Nenadmašan stil!

Offline murtila

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #216 u: Lipanj 10, 2009, 12:39:45 poslijepodne »

Mogla bi se i ja uključiti,ali ako dobijem, ja hoću akv. 3 X 50 jer ja imam 3 ribice  :D

Iako ovdje već imamo pristaše Unkine poezije  :( pa možda uopće nema smisla da smišljam kojekakve stihove  :P
a i odavno sam izašla iz škole kad sam pisala raznorazne pjesme i pjesmice,a znate onu kad se nešto dugo ne radi-zahrđa se ,pa tako i ja  :D

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #217 u: Lipanj 12, 2009, 00:04:49 prijepodne »

Mogla bi se i ja uključiti,ali ako dobijem, ja hoću akv. 3 X 50 jer ja imam 3 ribice  :D

Iako ovdje već imamo pristaše Unkine poezije  :( pa možda uopće nema smisla da smišljam kojekakve stihove  :P
a i odavno sam izašla iz škole kad sam pisala raznorazne pjesme i pjesmice,a znate onu kad se nešto dugo ne radi-zahrđa se ,pa tako i ja  :D

Ne odustaj , prije nego si počela. Ko zna kakav se Krleža krije u tebi! Inače, jesi li primjetila da vise nisi početnik, nego član?!?!?!?!? A? jesam ti rekla kak bu to brzo došlo!

Offline murtila

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #218 u: Lipanj 13, 2009, 11:32:15 prijepodne »
Ne odustaj , prije nego si počela. Ko zna kakav se Krleža krije u tebi! Inače, jesi li primjetila da vise nisi početnik, nego član?!?!?!?!? A? jesam ti rekla kak bu to brzo došlo!

:jupi: 

pa nisam ni primjetila  :roll:   ,
 stvarno je brzo došlo,sad je već ljepše kad piše " član "

A što se tiče stihova,
inače nisam osoba koja odustaje tako lako pa možda nešto i pokušam ,  ;)

ali ako vidim da nemam šanse (zbog vaše naklonosti dotičnim stihovima) a šta ću,morat ću priznati poraz  :(

iako i to teško priznajem,da budem iskrena  :P

Offline Unka

• Punopravni član
« Odgovori #219 u: Lipanj 13, 2009, 23:30:38 poslijepodne »
Jeli se vi samnom šprdate???
Juwel 60

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #220 u: Lipanj 14, 2009, 00:37:57 prijepodne »
Nikad!

Offline Beata

• Punopravni član
« Odgovori #221 u: Lipanj 14, 2009, 00:44:15 prijepodne »

:jupi: 

pa nisam ni primjetila  :roll:   ,
 stvarno je brzo došlo,sad je već ljepše kad piše " član "

A što se tiče stihova,
inače nisam osoba koja odustaje tako lako pa možda nešto i pokušam ,  ;)

ali ako vidim da nemam šanse (zbog vaše naklonosti dotičnim stihovima) a šta ću,morat ću priznati poraz  :(

iako i to teško priznajem,da budem iskrena  :P

Daj, nemoj mi tu odustajat, :-[ a nisi ni probala!
Tko zna kakvog ćemo sponzora naći, pa ce biti :icon-money: i mnoga ce ribica zaplivat u novom akvariju.

Nadu ne gubi
dok Izzy na glavi dubi
stihove smišljaj
o velikoj nagradi razmišljaj
no , konkurencija uopće  nije mala
natjecat se s Unkom zbilja nije šala!

:pompon:  :pompon:  :pompon:
Evo vidiš, imaš i svoj navijački tim!

Offline murtila

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #222 u: Lipanj 14, 2009, 14:45:37 poslijepodne »
Daj, nemoj mi tu odustajat, :-[ a nisi ni probala!
Tko zna kakvog ćemo sponzora naći, pa ce biti :icon-money: i mnoga ce ribica zaplivat u novom akvariju.

Nadu ne gubi
dok Izzy na glavi dubi
stihove smišljaj
o velikoj nagradi razmišljaj
no , konkurencija uopće  nije mala
natjecat se s Unkom zbilja nije šala!

:pompon:  :pompon:  :pompon:
Evo vidiš, imaš i svoj navijački tim!

Svaka čast  :up:  na podršci

A nisi ni ti loša ....ide i tebe   :klap:

Ajde sad nešto lijepo prigodno  (u čast ribica,naravno ) napiši i uključi se u veliku nagradu akvarija

Offline murtila

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #223 u: Lipanj 14, 2009, 14:51:46 poslijepodne »

Ma što ti je, kakva sprdnja  :uptnik:

Krivo mi je ako si to tako shvatio  :(

Offline Unka

• Punopravni član
« Odgovori #224 u: Lipanj 14, 2009, 22:55:36 poslijepodne »
ej ako ne bili ja mogao dobit licenciju fbi umjesto nagrade???? :D
Juwel 60