Ciao, Murtila, ovo je vec 3 put da ti započinjem odgovor, valda sad uspijem, treća sreća. Stalno me nešto odvuče od kompa, pa nikako dovršit, a program ne dozvoljava da se dovrši poruka nakon dva sata, nego te lagano otpili "vaše vrijeme je isteklo" ili tako nekako. Baš ti hvala što si me obavijestila o naprednosti mog članstva na forumu, zbilja to nisam primjetila. Prije, dok sam bila početnik, stalno sam buljila u te zvjezdice, čak sam pitala jednu osobu s foruma kaj moram napravit da ostvarim napredak (baš sam se zagrijala, hhe), no rekla mi je da je to program, koji prema broju postova sam dodaje zvjezdice, tj unapređuje te.Pa, buduci da sam ja bila histerični početnik, koji je imao milijardu pitanja na dan, ubrzo sam dobila jos koju zvjezdicu. Opet cu iskoristiti priliku za ponovo, i uvijek ponovo pohvaljivanje i hvaljenje svih forumaša, a naravno, naročito hladnovodnih i zlatnih. Njihovi savjeti su bili jednoglasni, uvijek s mjerom, puni poticaja, pljuštali su sa svih srana. Među svima njima nekako su se izdvojile moje dvje dobre vile, Tonya i Babymum, koje su me uzele "pod svoje" i zbilja se jako potrudile oko mene, tj novog stanovnika našeg malog stana, gospodina komete Oskara. Tonya mi je odmah, drugi dan, nudila cikliranu vodu, ne moram ti ni reci da nisam imala pojma sto je to...Onda je stigao akvarij, ali nikako filter, koji nam je Tonya posudila i time jako podigla kvalitetu Oskarovog udobnog zivota. Znam da sam to vec rekla, no veselo cu ponoviti HVALA TONY na posudjenom filteru

I da, dobro si primjetila, na ovom forumu nema pametovanja kao na drugim forumima, ovdje zbilja vlada obiteljska atmosfera. Dosta ljudi se i privatno pozna, sto doprinosi ugodnosti. Ima li negdje fotografija tvojih ribica? Vec dugo nisam fotkala Oskara, moram ga ulovit na prepad, jer se svaki put sprema ko Julia Roberts, kad vidi fotoaparat. Ulovit cu ga nepocesljanog, pa sta bude-bude.