Ja imam tu pro varijantu, a (veci) clasic nisam nikad vidjela pa ne mogu uporedjivati.
Istina je da na pro (mom 110) imas jednu zicu i dva prekidaca...
Jedan prekidac ti je za svjetlo spojen preko timera, a na drugom prekidacu su filter (zapravo pumpa u njemu i grijac).
Ukoliko mijenjas grijac potrebno je odvrnuti plasticni poklopac koji stiti elektroniku i iz prekidaca izvuci zice grijaca. Onda proizvoljno mozes spojiti novi grijac na isti nacin ili ga ostaviti sa originalnom zicom.
Svaki uredjaj koji je ugradjen u neki aq, a ima prekidac na kucistu mijenjas na isti princip... Bez srafcigera ne ide...

Znaci jedna zica dobodi struju do prekidaca, a od njega idu dvije zice. Svaka za svoj uredjaj (pumpa i grijac).
Dakle, ako mislis da bilo sta od nabrojanih "elemenata" ne mozes tek tako izvaditi iz aq, u pravu si. No neka te to ne plasi. Nije to bauk kad jednom vidis svojim ocima. Ovako objasnjavanje moze izgledati zastrasujuce...

Doduse prava je muka oprati pumpu, ali to i tako radim svaka 2-3 mjeseca pa nije strasno...

Mene osobno nervira sto na mom malom caymanu (a i na njemu je pisalo pro, no mislim da je netko zamijenio kutije

) imam te zice koje izlaze iz uredjaja drito do uticnice. Osim rasvjete koja ima prekidac na poklopcu...
Tebi ako se ne svidja gore opisani postupak razdvajanja elemenata, osobito ako sa strujom nisi na ti, toplo savjetujem ustedu tih kuna...