Hvala na komentarima.
Eto, po drugi put prodaju terarijsku biljku pod akvarijsku, vec mi je jedna otisla pa sam na ovim stranicama vidio da je terarijska, a dok traje traje, steta jer mi se svidja. A ovu u sredini prodali pod anubiasa i skuplje naplatili, ali lijepo raste pa cu zazmirit
Inace pijesak nije toliko svijetao kao sto izgleda na slici, a pozadinu uskoro mijenjam. Akvarij imam vec 2 godine i prosao sam nekoliko "garnitura" riba i bilja. Jednom sam dobio 30 mladih gupija i onda mi se pojavilo bakterijsko raspadanje koje mi je pokosilo skoro sve ribe, ostale su 3-4, nakon toga kojeg god gupija kupio svi su ugibali, ali ne samo meni vec i jos dvojici!
Trenutno imam corrya, ancistrusa, 5 neonki, 3 razbore, 2 serpe od stare garde, 3 gupi.
Sto biste mi od bilja preporucili, nesto za sprijeda mozda, da nije zahtjevno jer nisam u mogucnosti odrzavati bas uvijek pravilan ritam svijetla 12 sati, a imam i malo problema sa zelenom algom, doduse manje sad jer sam temeljito ocistio stakla al se stalno pribojavam da ne bukne opet.