Jesi imao priliku usporedit jačinu streama maree, tunze (nano i classic modela) i ovog resun wavemakera?? kakvi su tvoji rezultati, ako može tvoje objektivno mišljenje?
Wavemaker vjerojatno ima slabiju snagu nego tunze,nisam mjerio ali pretpostavljam da nema 15 000 lit/sat ,opet mogu biti u krivu i da ima. S druge strane me uopce ne interesira da li ima manji protok od deklariranog zbog toga sto marea 10 000 sa kontrolorerom dode skoro 3000 kn a wavemaker 800 kn

, tunze dode malo manje ali jos uvijek mogu kupiti 3 i pol wavemakera za njegovu cijenu i imati 100 puta bolju cirkulaciju nego sa jednim tunzetom ,s time da tunze ne bi vise kupio da kosta 20 kn

Osobno sam se iznenadio kad sam vidio wavemaker ,kao sto sam rekao vizuelno je ljepsi od tunze smeca, koristi 12 v tako da nema opasnosti od kratkog spoja ,odlicno je napravljen (covijek ne ocekuje takvu kvalitetu za tu lovu pogotovo kad cita kako je stream pumpe tesko napraviti ..truc truc bla bla

) i za razliku od nekih pumpa

cak i radi bez problema. Ja nisam cuo nikakve zvukove od wavemakera ,cak sam i ruku stavljao na izlaz da vidim da li uopce radi .
Da li postoji mogućnost da mlaz nije jednak deklariranom?
Kad kažeš nježan... pitanje je kako takav stream reagira u gusto zasađenom sps akvariju, što misliš?
Postoji kao sto sam rekao,ali posto nisam mjerio ne mogu potvrditi da li je protok manji ili veci od deklariranog, na kraju krajeva nije uopce bitno jer daje odlicnu cirkulaciju.
On daje odlicnu cirkulaciju sasvim dovoljnu za bilo koji akvarij ,ako vlasnik misli da je nedovoljan 1 komad uvijek moze kupiti drugi ili treci i jos uvijek mu je jeftinije .
Kako misliš bolje dizajniran, manji je ili ?
Da,po mom misljenju ljepsa je od tunzeta i to puno