Meni sad cijeli zadnji red izgleda ko vojnici. Nekako mi je ona grana davala stih neurednosti. A sad pod konac...
Mislim da ti treba nesto srednjeg rasta... Kad malo bolje pogledam onaj setup od 05.09. mi je bio najbolji... Zato sto je izmijesano bilje po visini...
Ajde biljni iskusnjaci pomozite djevojci...
Znas mislim da je i tvoj i moj problem sto hocemo previse vrsta biljaka. Danas sam zamisljala kako bi super izgledalo da citav aq bude sa samo 2 biljke i mozda koji panj ili kamen. Jedna niska i jedna visoka biljcica i gotovo. (To bi meni stimalo, jer aq gledam s obje strane...)
Mislim da je Boby u pravu. Kazu da nije dobro non-stop cackati biljke i to ima logike. A i ovo sto kaze da se ti moras navici je tocno. Ja sam prekjucer nesto premjestala (prvi put za 20 dana, bravo ja!) i moja kcer je rekla da sam napravila ruzniji akvarij nego je bio. Sutradan kad se upalilo svjetlo, bila je odusevljena kako dobro izgleda pecinica na drugoj strani... Dakle dopusti sebi da ti se svidi, i dopusti bilju da dozivi okolinu kao svoju...
A ako ne ide... Opet prekopavanje...

Internet je pun prekrasnog bilja, ali sta nam to vrijedi, kad ga mi ne mozemo nabaviti. Dakle, sto nadjes u radnji, prvo razgledaj na netu, skontaj jel to mozes iskoristiti i onda u kupovinu...