Novo stanje i mix dobro/loših vijesti... Bad je da mi je, pretpostavljam od gladi, uginuo pjevčić. Jeo je dobro dok je bio sam, ali kako su nove ribe počele dolaziti, nije uopće pokazivao interes čak niti kad sam mu pred usta stavio komadić rezanog repa kozice što je inače volio. Mislim da je stres bio prevelik

Dobra je vijest da sam igrom slučaja nabavio koraljnu ljepoticu, Centropyge Bispinosa koja je uletila kao zamjena i moram priznati da mi je najfascinantnija riba do sada. Nevjerojatno je aktivna, stalno ide unutra, pa van po kamenju, pitam se kroz koje rupe, ali ih pronalazi. Gricka alge, jede flakese, prekrasna, stvarno prava ljepotica od ribe. Čim je ušla, zaposjela je pećinu i u nju više niti kozice nemaju pristupa. Ostale ribe uopće ne doživljava, a niti one nju tako da mislim da će stvar funkcionirati. Sad još samo fali Firefish (magnifica) i stocklist je full!

I novost je da sam pokrenuo savings plan za Vision 180 s Tunze Comline setom s skimmerom i osmolatorom (nije da će skoro, ali it's coming...

).
Sve ovo skupa je tako lijepo krenulo da sam zabrijao staviti sve u novi akvarij čim za to bude novaca i vremena. Mislim da je cca godinu dana lijepi rok da se ovo razraste i da se onda sve prebaci uz par kila kamenja i bob's your uncle

Evo par slika novog stanja...