Srpanj 23, 2025, 21:19:32 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: moj cayman 80-poludovrseni  (Posjeta: 1578 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline duj.Ko

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ornament i zločin
moj cayman 80-poludovrseni
« u: Siječanj 15, 2007, 00:25:00 prijepodne »

evo to je to za sada....tia bi imat puno više pravog bilja....pogotovo onu cladophoru.... pa ako tko to prodaje ili zna gdje je ima....nek javi....i joa bi red shrimpsova.....

eto-kritizirajte
.....dajite ideje.....sve su dobrodosle.....
hvala......

\"Još vjerujem u čistoću umjetnosti, kao jedinu takvu koja nam je preostala u ovom životinjstvu uokolo nas.\" M.Krleža

Offline bukle

• Punopravni član
« Odgovori #1 u: Siječanj 15, 2007, 20:12:00 poslijepodne »
Nije loše, ove kabele stavi tako da se nevide, možeš iza filtera, sve u svemu bit će to dobro. Dodaj još malo vode da se nevidi ovaj rub na vrhu.
toni/split/

Offline kokolo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #2 u: Siječanj 15, 2007, 20:12:00 poslijepodne »
Evo vidin da ti niko ne kometira akvarij, pa obzirom da ti ga gledam skoro svaki dan, onda ću ja nešto reć...

Kroničan nedostatak bilja, pogotovo ako se uzme da je samo ono u lijevom kutu pravo... A i to su ti prilično obrstili puževi...

Plavo ti se kamenje uklopilo bolje nego meni... Nije mi ža šta si ga uzea... Inače ne znan jesi primjetia, ali ono drvo u livon kutu liči na neku afričku bakicu koja pleše... Cool. Nikad to nisan primjetia, a uvik gledan iz tog kuta kad ti zasidnen na kauč...

Triba ti malo bolje uslikat tetre da ih pokažeš... Glave su im crvene samo tako... Paše im tvoja voda...
Josip...::...Split

Why are you wearing that stupid man suit?

Offline maratonac

• Punopravni član
    • http://www.maraton.hr
« Odgovori #3 u: Siječanj 16, 2007, 08:12:00 prijepodne »

Za početak bih napunio vodom da se ne vidi površina, stavio neku tamnu (čitaj crnu) pozadinu.

Sklon sam prirodnom izgledu, a to znači da mi se plavi kamen nikako ne sviđa. Ali zato su panjevi dobri. Pomalo nabavljaj i sadi biljke i bit će dobro. Ja baš trenutno imam viška limnophile i hygrophile ako hoćeš!
Split/Hrvatska
* Festina lente! *

Offline Tompa

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Siječanj 16, 2007, 08:57:00 prijepodne »
Pozdrav! Za početak je zgodno, samo svakako postupi kako je maratonac rekao - napuni vodu do vrha i obavezno stavi neku tamnu (crnu) foliju sa stražnje strane. Pumpa za zrak ti ne treba jer filter vrši prozračivanje...

Offline duj.Ko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ornament i zločin
« Odgovori #5 u: Siječanj 18, 2007, 00:19:00 prijepodne »
hehe....fala....na savijetima(reka bi kokolo-interna baza)

ne znam ni sam kako mi se dogodilo da mi nije do vrha napunjeno....inače uvik napunim

a evo-malo malo pomalo,,,,sad već ima biljaka....kad ga sedim....staviom opet na razmatranj....pozdrav

\"Još vjerujem u čistoću umjetnosti, kao jedinu takvu koja nam je preostala u ovom životinjstvu uokolo nas.\" M.Krleža

BLACKY

• Gost
« Odgovori #6 u: Siječanj 18, 2007, 10:55:00 prijepodne »
SODOMA I GOMORA