Jeste me nasli ha?

Ma dajte, pa katastrofa su bili akvariji, falit ce mi kao vodene kozice (htio sam napisati ebola, ali ipak sam ja jos deriste)!

Ima jedan zoo shop u Dubravi, isao prije dva-tri dana u one outlete i tamo parkirao slucajno i uletio, zaboravio sam kako se zove, ali se spominjao prije tu na forumu. Odem vidjeti akvarije, krs. Na izlazu priupitam ima li cvrcaka. Kaze ciko da trenutno nema, ali da inace ima, da su kunu, ali da prodaju samo ljudima koji kod njih kupuju zivotinje. Nakon ta dva ALI, posebno ovog drugog sam se priupitao da li mozda i kakvu molbu s drzavnim biljezima treba predati da bi se kupio koji cvrcak. I onda sam ga pitao da mi pokaze zivotinje. Tri terarija, u jednom rosea, u jednom mlada kukuruzna, u trecem par felsumi latikauda. Da ne bi bila neugodna tisina pitam ja posto pauk. Kaze ciko 300. Pa se ispravi i kaze 350 kn, da se zabunio. Pa pitam posto zmija. Malo suti, mumlja vrlo tiho i bubne - 600. Za felsume nisam ni pitao. Valjda se u Dubravi cijene tako formiraju!

I sad da se i taj ducan zatvori bilo bi mi STVARNO zao. To bih demonstrirao ludjackim plesom ispred njihovih zatvorenih vrata, jipijipijojipijojipije!!