Srpanj 21, 2025, 12:35:51 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: novi setup- 60 l- nakon godinu i 1 mj.  (Posjeta: 1390 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kosuta

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
    • http://www.akvarij.net
novi setup- 60 l- nakon godinu i 1 mj.
« u: Studeni 24, 2006, 00:03:00 prijepodne »

evo, bilje se pomalo razraslo. u aq se našla i nova grana od loze, novi filter koji održava vodu čistom i bistrom za razliku od starog.nije svršeno, ali meni je ljepo. od ovog šarolikog društva ostaje unutra: par skalara, par apistogramma, par aequidensis maronii, komunalci(4 cory-ja, ancistrus i sijamensis) i 8 neonki+još 12 koje ču kupit kad se rješim ribica, tj kad poklonim ribicekoje su višak. neonke i skalari žive u miru i nema problema.ali osim ribica, ovo je konačan setup kod kojeg ču mjenjati nijanse svako toliko da ne bude isto.jedino što mi se ne sviđa je sredina tj. pozadina sredine jer je malo prazna, ali se nadam da če to popunit valisnerija koja baca runere sve u 16. u tjedan dana je izraslo 7 malih valisnerija, pa kad narstu do kraja, valjda če popunit sredinu, a ako ne, onda ču pokušat nabavit echinodorus quadricostatus ili neku drugu manju vrstu echinodorusa da malo upotpuni sredinu. i opčenito se bilje još treba razbujat, ali pomalo, raste ali za to treba vremena. za nekih mjeseac dana ču stavit setup kad se stvori prava đungla i kad kupim još neonki.

evo da podjelim slike trenutnog stanjas vama. svi komentari i ideje dobrodošli.

Offline Njofra

• Punopravni član
« Odgovori #1 u: Studeni 24, 2006, 00:34:00 prijepodne »
Akvarij izgleda uredno i čisto lijepo  .Nažalost skalari sigurno neče moč ostat unutra što češ i sam uvidjet kroz neko vrijeme jer je to puno premali akvarij za njih .
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline kosuta

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Studeni 24, 2006, 00:42:00 prijepodne »
za sada je ok, a nadam se na proljeèe nabavit veliki aq. èak su i roditelji pristali. bio bi velièine oko 2 m x 60 cm x 45/50 cm ovisno o prostoru.znači 600 l.zauzeo bi cijeli jedan zid, ali to tek kad kupimo novi kauè trosjed pa èe ostat slobodnog mjesta za veeeeeeeeeeeliki aq. a onda èe skalari uživat, skupa s nekim nancarama ili nekom drugom vrstom JA ciklida i nekoliko ljepih grana i panjeva i puuuuuno bilja.Edited by: akosuta1

Offline kkliba

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
  • zvjerka
« Odgovori #3 u: Studeni 24, 2006, 08:09:00 prijepodne »
Bravo Ivane, ajde još samo stavi crnu pozadinu da dobiješ na efektu dubine i to je to...
- ništa nije dovoljno dobro da nebi moglo biti još bolje -

Offline Tompa

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Studeni 24, 2006, 10:05:00 prijepodne »

Zgodno, uredno, čisto...

Samo... možda da razmisliš o nastanjivanju nekih manjih riba jer ove velike dodatno "smanjuju" osjećaj prostora. ;)

Offline kosuta

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Studeni 24, 2006, 13:02:00 poslijepodne »
za pozadinu mogu stavit crni hamer ili šta? da ga zgužvam, pa zalijepim? šta najbolje izgleda?