Mein kleines 75 Liter Becken - treći puta. Eto jedan update, nakon kreativnog neredaod prošlog puta (vidi ovdje:
[url]https://www.akvarij.net/forum/forum_posts.asp?TID=14535&K W=tompa[/url])
Inače, ima nekoliko tehnoloških promjena, od kojih je prva timer za svjetlo, a ta je uslijedila nakon godišnjeg. Naime, Tompa otišo na godišnji, zaključao vrata, a ribama zaboravio upaliti svjetlo. Nakon deset dana mraka preživjeli su anubiasi, E. parviflorus imikrosorumi. Drugi tehnološki dodatak je uradi-sam CO2, a treći je dodatna lampa na koju sam izrazito ponosan. Inače, nisam imao pojma da se u dućanima mogu kupiti ready-made kompleti za dodatne lampe. Nakon puštanja u pogon, odjednom je došlo do pojave smeđih algi, ali problem je uspješno riješen

. Nepotrebno reći da su se apetiti pojačali pa sam za probu nastanio Rotalu wallichii. Nakon dva tjedna dobro se drži, vidjet ćemo šta će biti dalje.
Iz ovih početničkih 75 l naučio sam puno toga, između ostalog i da
VELIKI listovi nisu pogodni za male bazene. To je ujedno i indirektna samokritika na mikrosorum koji si je u zadnje vrijeme dao maha. No on uskoro seli. Trenutno naime ne mogu dočekati preinake u stanu koje bi trebale osigurati mjesto za 230 litara... (pozdrav, Lula!)
Dosta priče, eto slika: