0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
aha,a nisam cuo za taj,samo sam cuo za jbl,ali i vidio sam kak djeluje,jako je dobro sredstvo.. A taj easylife cu probat pronaci,a zna li mozda tko kolika je cijena? hvala! pozz
imaš i u pet centru cijeli easy life program....
Citat: Zeleni - Prosinac 07, 2010, 10:16:12 prijepodneimaš i u pet centru cijeli easy life program....Glede ovoga, zadnji puta kad sam ih posjetio u Osijeku, rekoše mi da više neće imati ništa od EasyLife proizvoda jer je navodno uvoznik prestao s uvozom. MarinRab, ima li tu istine?
Glede ovoga, zadnji puta kad sam ih posjetio u Osijeku, rekoše mi da više neće imati ništa od EasyLife proizvoda jer je navodno uvoznik prestao s uvozom. MarinRab, ima li tu istine?
Nema Marin s tim nikakve veze..Pitanje trebas uputiti na Mirabelu na EleganceReef.
A kakvo pitanje? Stallno neka sranja s tim Easy Life proizvodima kod nas. Il ih prodaj ili nemoj. Ovo je već krajnja granica... Meni od sad ne pada na pamet u RH kupiti nešto od proizvoda koje uvozi ER, ima ih za kupit i vani
Citat: alen_zgb - Prosinac 07, 2010, 21:33:14 poslijepodneaha,a nisam cuo za taj,samo sam cuo za jbl,ali i vidio sam kak djeluje,jako je dobro sredstvo.. A taj easylife cu probat pronaci,a zna li mozda tko kolika je cijena? hvala! pozz47,50 kn u VilijuEasy life Fluid filter medium-FFM
ja imam pakiranje od 250ml. potrošeno, ali ambalažu još imam. koštalo je 47.50kn
Vidim da je nestašica ffm-a,ali.... ja otkrio nešto novo i nije nestašica samo ne kuže svi pa sam se poigrao i našao to pod drugim imenom i boljom cijenom ....JBL Clinol-identična priča,treba samo malo surfinga..LINK http://www.aquaristikshop.com/e_Produktinformationen/JBL-Clynol.htm