ribe jedu normalno kao što kažeš,gramzivo uzimaju hranu,hrana nestane u trenu.

bijeli končasti izmet sada nisam primjetila,budem ih više promatrala,ali ako sam dobro shvatila taj izmet je znak i protozoa i nematoda ili?Jedino što je ovaj uvučeni trbuh znak nematoda,ali njih valjda više nema.Šteta što nisam znala da se Medazol ponavlja,za svaki slučaj,bila bih ga ja ponovila kao što sam i Nematol.Serin Flagenol sam vidjela u jednom shopu,ne sjećam se cijene.Možda znaš kolika je jer razmišljam da ga drugi put kad idem tamo, kupim.Znaš možda za koliko litara je jedna bočica?Kao što sam rekla budem ih promatrala i ako bude potrebno nabaviti ću Flagelol pa da ih izliječim do kraja.Čini mi se da su liječenje Nematolom teže podnjele nego Medazolom.
Bilo bi im previše da se češnjak iscjedi u akvarij i da im se nakapa na hranu?Mislim ono da pojedu pa odmah ide u probavu.
Za sol sam čula da netko stavlja ciklidima,ja nisam nikad, a ni ne znam koja je najbolja,ako tko ima kakvu preporuku i da je provjereno,budem im stavljala,nema problema. :)Koje prednosti ima dodavanje soli?Ako još i paraziti ne vole sol,kupujem odmah čim nađem