evo liječenje je, pa moglo bi se reći pri kraju,ostaje Nematol još jedanput jer piše da ga treba ponoviti za tri tjedna.Napravila sam sve kako ste me savjetovali od lijekova,dobrih bakterija,FFM-a,izmjena vode,aktvnoga ugljena...Čak sam nabavila jači filter Eheim pro 3 2080 koji je stvarno jak,tako da su imale par dana privikavanja na njegovu snagu..Stanje u akvariju se popravilo već nakon medazola, preostali 3 ps. saulosi su preživjeli.Aulonocare su stvarno pravi borci

one su još uvijek žive

i nakon Nematola puno življe, a apetit im se vratio,čak i ženki.Izgleda da hranu koju uzmu konačno i pojedu jer koliko vidim ne pljuju ju natrag van i bore se za nju.Mužjak je čak počeo pretraživati po pijesku što je, ja mislim dobar znak.Moglo bi se reči da su mi ove bolesti samo potvrdile da nikad ne stavljam nove ribe direktno u akvarij.Sada imam u manjem akvariju od 56l male,mlade ciklide koji prolaze istu terapiju kao i ove i ostaju malo duže tu dok ne narastu da ih ovi moji divovi ne bi progutali,što sam već imala priliku vidjeti.Sada idem na sigurno što se tiče njihove veličine, a posebno bolesti.

Hvala vam svima na savjetima i pomoći