0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: papicdu1 - Ožujak 29, 2015, 17:42:26 poslijepodnefala na slici, ali pošto imam u akvariju ciklide,živčane , pa se bojim da jednostavno ne razbucaju vrećice. Jel bi mogao staviti te vrečice u staklenku pa na prozorsku dasku,nek se griju Aha, moze i u staklenku na juznom prozoru.
fala na slici, ali pošto imam u akvariju ciklide,živčane , pa se bojim da jednostavno ne razbucaju vrećice. Jel bi mogao staviti te vrečice u staklenku pa na prozorsku dasku,nek se griju
Nikad nisam narucivala bilje (sjemenke) van eu jel sam mislila da podlezu raznim karantenama kao i zivotinje.
Ako ti sjemenke (biljke) nisu "čudne" na rendgenu nemaš nikakve brige i dođeju relativno brzo .
Citat: khodalic - Ožujak 29, 2015, 19:18:41 poslijepodneCitat: papicdu1 - Ožujak 29, 2015, 17:42:26 poslijepodnefala na slici, ali pošto imam u akvariju ciklide,živčane , pa se bojim da jednostavno ne razbucaju vrećice. Jel bi mogao staviti te vrečice u staklenku pa na prozorsku dasku,nek se griju Aha, moze i u staklenku na juznom prozoru.stigle sjemenke na aerodrom Zagreb, 5 dana od slanja 8)iz Kine
BTW , jel ima tko Lysimachia nummularia Aurea? Imam ideju za ground cover plant, ovo mi je backup
sjeme lopoča posađeno, tj u vrećicama s vodom.Hvala još jednom forumašu khodaliću, ako bude toga naraslo , biti će doniranja
Prepostavljam da to nisu sve mocvarni irisi?Oni tvoji Irisi rastu kao ludi, bas sam sretna. :-)
krocanj nigdje ne migu naći.
Citat: papicdu1 - Travanj 18, 2015, 10:45:10 prijepodnesjeme lopoča posađeno, tj u vrećicama s vodom.Hvala još jednom forumašu khodaliću, ako bude toga naraslo , biti će doniranja
Citat: khodalic - Travanj 18, 2015, 20:06:59 poslijepodneCitat: papicdu1 - Travanj 18, 2015, 10:45:10 prijepodnesjeme lopoča posađeno, tj u vrećicama s vodom.Hvala još jednom forumašu khodaliću, ako bude toga naraslo , biti će doniranja počeli tjerat male listiće ali su tak mali da nemrem to ni poslikat