0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Iskra - Siječanj 02, 2015, 17:21:19 poslijepodne@kliker,aj sad da postavim jedno možda glupavo pitanje,imam dvije boce za gašenje prahom od 9kg i jednu od 1kg...jel mogu takvu iskoristiti? Pa vidio sam vatrogasne boce koje su prenamjenjene za CO2, e sad iskreno ti neznam kak to naprave tj. koje točno boce mogu jer navodno aluminijske nisu dobre jer ih izbjegavaju ovi u punionicama.Da ne trpamo čovjeku temu bolje na PP
@kliker,aj sad da postavim jedno možda glupavo pitanje,imam dvije boce za gašenje prahom od 9kg i jednu od 1kg...jel mogu takvu iskoristiti?
oprema sa kojom su fotkane makro fotke:fotoaparat - nikon d7100 objektiv - tamron SP AF 90mm f/2.8 Macro 1:1 Di + Soligor teleconverter C/D4 DG 1.7Xblic - yongnuo yn 468 IItransmiteri - yongnuo rf-603nblenda na objektivu mi je negdje oko f/16 - f/22, manualno fokusiranje blic mi je bezicno spojen sa transmiterima, snaga oko 1/8 - 1/16, sirina 24mm, prilikom fotkanja ga stavim iznad akvarija (imam srecu da mi je poklopac u dva dijela i blic samo polegnem na neotvoren dio poklopca, naravno blic usmjerim prema dnu akvarija).fotoaparat je na manual 1/200, osjetljivost senzora oko ISO100-400 zavisi od dubine.