Srpanj 19, 2025, 11:55:07 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Novi Clan, vjerojatno stara pitanja :)  (Posjeta: 3194 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Balky

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
    • http://www.stojakovic.net
Novi Clan, vjerojatno stara pitanja :)
« Odgovori #25 u: Travanj 20, 2004, 14:10:00 poslijepodne »
Citat: maratonac

Balky, o ukusima se ne raspravlja i ako se tebi teleskopi sviđaju, zanemari u postovima ono što se kome ne sviđa.

Ti imaš akvarij prvenstveno zbog svog zadovoljstva i to je najbitnije.

Mislim da je slabiji odaziv na pitanja o hladnovodnim ribicama samo zbog njihove slabije rasprostranjenosti i nedovoljno iskustva kod "ozbiljnih" akvarista.

Inače, primjedbe o debilnosti rezultat su averzije ljubitelja prirode na čovjekova sranja u mijenjanju karakteristika određenih vrsta zbog vlastitog zadovoljstva. To je jedan od kamenčića umozaiku uništenja Zemlje.

Yes Sir!

Nisam nikog htio uvrijediti time sto se meni guppici ne svidjaju, samo sam htio pokazati na primjeru da je to nebitno, svako voli nesto svoje, ja trazim savjet kako da to svoje organiziram sto bolje, a komentar da mi je riba debilna nikako nije savjet, vec primjedba, komentar, sta god, al nepotrebno.

Sto se tice ljudskog sranja, i 90% pasa je dobiveno krizanjem, i gotovo sve vrste kukuruza, tako da.. ne znam, covjek se i razvio zahvaljujuci krizanjima i trazenjima boljeg rjesenja, pa ja osobno u tome ne vidim nista lose, samo treba pazit jako, al necu dalje razvijat temu jer bi otisao prevec u Off Topic.

C_U
Balky

Offline Xena

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
  • Ciklidić
« Odgovori #26 u: Travanj 20, 2004, 15:20:00 poslijepodne »
Istina je da su zlatne proždrljive, ali njihove podvrste nisu .Barem ne tako jako.Ja imam s mojim ribicama ove vrstekoje sam nabrojalai nisu ih pojele.Treba staviti biljke sa tvrdim listovima i one koje im ne odgovaraju po okusu.Imam jednu zlatnu pa vidim razliku između njih.Ove ostale ribice,biljke baš previše i ne zanimaju.

Offline dejky

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #27 u: Travanj 23, 2004, 01:46:00 prijepodne »
Ja nemam ni jednu biljku, hard to find! Niti rasvjetu! Od opreme imam samo filter AquaClear!Ali i bez svega toga, moji teleskopi i pajčulanke su sasvimOK! Ne znam štose moglo dogodititvojim ribicama Balky! Edited by: dejky

Offline Akvarist

• Novi član
  • *
« Odgovori #28 u: Kolovoz 25, 2006, 20:42:00 poslijepodne »

Imam crni teleskkop,lavlju glavu,crvenkapicu i zlatnog karasau akvariju od dvanest litara.Ribe su sretne i žive u akvariju već tri mjeseca,sve je do sada bilo u redu s njima i želio bih vas pitati kako balky može držati njih samo nekoliko u akvariju od četrdeset litara.Mislio sam još kupiti i čistača,pa ako bi mi mogli dati neke savjete.Unaprijed hvala.