0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa imaš negdje za uzeti u pet centru smrznutu hranu kojekakve larve komaraca, crvića...Ne radim nikakvu diy hranu jer i ove imam previše neznam di bi još i to ubacio za hranjene.
Pretrpano ti je da imaš samo rasbore jer su to najveće od te vrste, neonke nikako ispod 6kom jer su to jatne ribe pa im nikako ne odgovara tako malan broj.Tome akvariji jedino odgovaraju kozice tj. jedino za njih tu ima mjesta svemu ostalom je tijesno.
i de molim te odradi novi akvarij bez tih lajsni po bridovima akvarija. hehehe...
A sad možda ti je malo jedna jedno 3kom bi riješio problem ali opet ne sad u dva dana nego kroz nekih mjesec dana bi trebalo biti u redu.Neznam gdje misliš kupovati najbolje da nađeš nekoga u blizini jer u pet centrima je skupo to uzimati.
pa vidjet ces, ako je odmah krenula dalje plivati i izgleda normalno onda ce vjerojatno biti OK
Rijesit ce helene puzice ali treba malo vremena, barem je kod mene tako bilo. Kroz neka 2-3 tjedna vise nisam imao ni jednog puza osim Helene A ako im nema traga mozda su se zavukle u pijesak, moje to znaju radit pa predvecer izađu
Najjednostavniji način je da kamen malo poliješ s octom/ph minus sredstvom i ako vidis mjehurice ili ako šumi onda nije dobar
Ovisi o marki? grijača tj. modelu znam da neki mogu skroz pod vodu potraži ako imas kutiju od grijaca ili upute trebalo bi pisati moze li se potopiti Kažem inače se može ali da ne nešto zbog mene pa cekaj druge