Inače samo ću se nadovezati na jednu ovakvu primjedbu vezana za drugi brand SICCE

dakle službene je naravi pa neću otkrivati podatke,ali je vrlo "nisko" i zlonamjerno

Dakle priča ide ovako vlasnik pet shopa NN mi kaže na upit o eventualnim problemima...sljedeće
Ma SICCE pumpe "pogotovo" VOYAGER

se strašno kvare imam u skladištu barem 20-ak kom svima riknuli ili impeleri ili su pumpe pregorile

I sad ja šutim i ne vjerujem što mi čovjek priča jer nema dućana za koji ja ne znam što je kupljeno i kamo je što otišlo,koliko,kada

I ako dođe na servis dođe k meni
ps. taj petshop nikad ništa nije kupio niti od JBL-a,SICCE ili JUWEL tehnike,
od JBL-a samo ono što nema od njemu primarnih i bradova koje drži-OK ja to mgu razumijeti sa jedne strane .."poslovne"
ali kada je o namjernom pokušaju omalovažavanja nečeg što je u svijetu priznato i dokazano kao visokokvalitetan proizvod onda me takve objede ljute i žaloste jer se obmanjuje tržište ...na štetu i samog sebe

KAKO?
ima ljudi koji žele baš to,ti mu ne želiš prodati to već ga nagovaraš na nešto drugo-ŠTO JE TVOJ INTERES !
takav čovjek odlazi bez potrošene ijede kune u tom pet shopui kupuje drugdje gdje ima izbor i gdje mu trgovac daje ono što želi

KAKO TO ZNAM ?
pa kako ne bi znao DDL sponzorstvo

,PRITUŽBE,ŽALBE,NEVOLJE,KAKO RIJEŠITI PROBLEME,GDJE KUPITI,IMA LI TOGA,
KAD STIŽE i sl. ..?

Dakle ......

Evo jedne staistike i jedne istine

JUWEL gmbh ima sicce pumpe

-na 250000 prodanih akvarija tri reklamacije na umpe

DDL Zagreb u dvije godine ....niti jedna

SICCE VOYAGER-
DDL jednajedina reklamacija mislim da je bila 3 ili 4 model

razlog ...bučna ...OK..,nakon 7 dana od kupnje...Ok sveje moguće

testiramo ju ja i kolega cca 5 dana radi,staviš uho ne čuje se ,radi ko Švicac,ma ne ko Japanac

Vratimo kucu jer je pumpa ispravna

Kupac nakon dva dana ope kaže da je njemu bučna

...OK damo mu novu

nije se nikad više javio ima tome cca. 2 godine

Tu istu pumpu jer je nova što da ju bacim ,prodali ,NITKO JU NIJE NIKADA REKLAMIRAO !!!!!!

I što sada kakav zakjučak izvuči

A opet sa druge strane kupi žena kafe aparat SAECO,kuha,pre,pegla

:Dkota kak ne treba

dođemo doma uključiš ne ide kava,pogledam,gledam fali spoj za izlaz vode iz rezervara za vodu u grupu

lud ko puška,odem vratim,frajer gleda i veli A NIŠ BUMO POVUKLI OD NEGDJE DRUGDJE

čekam ja tako dva tjedna i zovu irvasi da nemaju tih modela momentalno jer su to novi pa moraju naručiti.....

Da će mi se javiti kroz 2 tjedna

Ma reko care ti si car,a sad marš na fuckn jebenu blagajnu,vadi pare da ti ja ne izvadim plućno krilo

i budi sretan da te -dućan ne stavim na javna glasila jer ćeš onda jš brže na burzu.....,a duševne boli ću preskočit i troškove vamo-tamo jer nisam vjernik

Pa sad vi meni recite kakvi smo mi to ljudi

A onda se sa druge strane čudimo kad nešto novo vani izađe ne možemo dobiti odmah dok ju "kvalitetniji" i "očito objektivniji" kupci ne isprobaju i vide kakve su povratne informacije....

Na žalost ima svega ,ali obično što bi Mulder i Scali rekli istina je uvijek negdje u sredin

Evo da malo skinemo enigmu sa tržišnih ....prvenstva

Ima svega ali od mene samo istina

Ne znam drukčije