Oko nabavke koja je veliko opcija i veliko mogučnosti, a najviše nabavka zavisi od novca kojeg namjenite za nabavku.
- mogučnost broj jedan, je kupnja doma uzgojenih kojeva, koji su dosta jeftini i ima jih i kot vas, a ima jih i
zlata ribica.si kot nas. Ovo je dosta jeftina nabavka jer se može dobit koje i za 5 €, ali su jim boje tek da su, nemaju kojih izrazitih boja i nemaju karakterističkih znakova za razred kao što je kohaku,showa,...kamoli susuji,ociba,asagi.....koji malo višeg kvaliteta koje kot domačeg uzgoja možemo očekivat tek jednog na nešto 10.000 primeraka.
- mogučnost nabavke broj dva je nabava kot mene
aquareja.si,a moji kojevi su u zadnjih nekoliko godina večinom od grofa Menslerja iz Avstrije
jezero WALDSCHACH - jednog največih uzgajivača koi krapova u evropi, jer ima godišnje nekoliko 100.000 kojeva u ponudi.
A ipak su to kojevi uzgojeni u evropi, koji imaju več jake boje, ali se sasvim nemožeju po kvaliteti primerjat sa kojevima uzgojenim u Japanu.
- i tako dodžemo do najskupljih i najkvalitetnijih kojeva, koje možete nabavit i preko mene ali samo po naručbi, a u prolječe jih ima i
japonski-koi.com - Nipič Dejan iz okoline Ptuja.
A najbolje i najkvalitetnije koje se može nabavit kot
koi leitgeb- vrhunski kvalitet, direktan uvoz iz Japana, tip ide osobno u Japan i izabere što če prodavat, a cijene su tu poprilično paprene.
No toliko o nabavki kojeva, a to če bit aktualno tek u prolječe, a do tad trebaju kojevi dobro prestat zimu.