evo ovako, nisam rekao da je rasvjeta t5 2*39, plus reflektori.
kako sam se preselio prije mjesec dana, akvarij je rasformiran, bilje je stajalo u kantama 10-tak dana, recimo da nije bilo u top formi. pokrenut prije 3 tjedna.
microsorumi su dobro (prevladava windellov), sto je bilo za ocekivat. mahovine (flame i x-mas) bujaju, kao i pelia - takodjer za ocekivat. marsilea je dosta propala u kanti, ali u zadnjih tjedan dana izbacuje nove mladice. Micranthemum umbrosum takodjer, takodjer se lijepo oporavio. bolbitis baca nove izdanke, stariji listovi nisu bas dobro prosli. Ammannia senegalensis je bila vrlo losa, za nju sam mislio da se nece izvuci i ici bez co2, ali za sada odlicno izgleda i napreduje. lobelia takodjer, mini limun isto. crypt. parva je izgubila nesto lisca, hydrocotyle verticillata je odlicna (to sam i ocekivao), hm i rotala su posadjeni prije tjedan dana, napredak je vidljiv. Myriophyllum scabratum divlja, sto je isto ocekivano. ubacena je i pistia, bar u ovoj pocetnoj fazi. h. dissecta takodjer posadjena prije tjedan dana, napreduje. dakle, bilje napreduje i raste, normalno ne kao sa co2.