ako imas sljunak sa necime ispod onda ne guras uopce jer ce ti se izmjesti, odnosno podloga ce ti doci na povrsinu.
Ako imas neku jednolicnu podlogu a ne dize se samo tako kao manado, znaci aquasoil, flourite pa moze i obicni sljunak, kopaj koliko hoces.
Iako, ne treba rovati po podlozi uopce. I takodjer ovisi o tome jel imas ili nemas zvono i koliko je ono veliko. Samo crijevo ce ti povuci sljunak ako ga spustis skorz nisko ali sa zvonom mozes slobodno ici i malo u podlogu.
I po 47 put, ne vjerujem da je podloga tebi bila uzrok bilo cemu, pogotovo ne sad kad si presao na manado. Jednostavno, cackas previse i dramis previse a ne das vremena da priroda odradi svoje. Moj manji nije usisavan vec godinu dana i ne vidim nekih problema, na vecem usisavam tu i tamo i to samo uz staklo da se bas ne vidi smetje. Uglavnom, ja nisam neki pobornik manijakalnog ciscenja dna niti to prakticiram bas pa nemam nikakvih problema zbog toga. Eto, sad sam vec usao u treci tjedan bez promjene vode jer nesto petljaju po vodovodu pa je voda puna klora pa sam odlucio ne mijenjati. I opet se nis ne desava sto ne bi trebalo.