Stari jel ti znaš plivat kad se tako bojiš te vode
Slusaj ti mene "stari"
mozda je tebi svejedno hoces li plivati ili neces ali kad ja to hocu odem na bazen ili na more, jer me dode puno jeftinije nego da od svoje premale place mjenjam pokucstvo i podove te placam strojeve za izvlacenje vlage i renoviranje susjedovih plafona....
Ako ti nije jasno ili mozda neznas o cem pricam probaj si proliti jednu bocu vode od litre po podu domu a onda zamisli kako bi to izgledalo kod nekog tko namjerava imati ili ima 300 litara vode u prostoriji koja svakog trenutka moze pljusnuti i napraviti doslovno plimni val.
Kada sam postavljao pitanja mislio sam da ne trebam stavljati napomene da za glupave odgovore tu nema mjesta jer to nisu newsi, ali sam se ocito prevario,
Ono NO hard feelings ali imas stvarno cudno razmisljanje, da sam u nekoj kuci u prizemlji i da imam para na bacanje vjerovatno bih imao "mekse" razmislanje o svemu ali ovako moram misliti na vise ljudi oko sebe, a kad bi i drugi tako razmisljali svima bi nam bilo bolje.
Takoder molba moderatorima da se posvete prociscavanju foruma od ljudi koji umjesto dobrih savjeta i iskustva sipaju sarkazam i svojim cinom narusavaju ugled ovog odlicnog foruma, koji ima inicijative da preraste u vodeci forum na ovom podrucju za citavi dio ovog prostora bivse namYuge.