Isprike ...
Neznam sad vise promjenit ime teme ... znaci nabavim jos jednu takvu recimo od 12 w i hranjivu podlogu i gnojivo ...i uspjevalo bi bilje ?
e sad pitanje je sljedece... gnojivo kakvo kolko dode i kolko cesto se stavlja i koje doze to pitam cisto onak zbog iskustva znam da to pise na pakiranju .. i koja podloga ...
koji je to akvarij? Kakav ima poklopac? Jel ti stane uopce jos jedna lamapa?
Inace, ako nasviras rasvjetu, to za sobom povlaci i ozbiljniji pristup a vidim da bas i ne kuzis materiju.
Kaj se tice podloge, obzirom da nemas nikakavih divljaka u akvariju, JBL manado bi ti bio OK. Malo je iritantan na pocetku ali je dobra i jeftina podloga. Mislim da je 10l oko 90kn. Nije hranjihv sam po sebi ali na sebe veze elemente koje dodajes u vodu.
Kaj se tice gnojenja, obzirom da imas tako malu litrazu, mozes ici na easy life proizvode. Nitro, Fosfo, Kalij i Profito. Set od 4x0,5l bi bio oko 200kn i to ti je dosta za godinu dana, cak i vise.
I prouci malo DIY CO2, ako pojacas rasvjetu, trebat ce ti CO2 u nekakvoj izvedbi, da li kvasac, da li limunska ili cak prava boca, odluci sam.