ajme da ih je bar kod mene toliko da im se nezna broj hehe pa ja se nebi odvajala od njih
cestitam na bebicama hehe 
plus imam jednu dobru vijest pocela sam da stedim za veci akvarij vjerovatno idem za akvarij od 80-100l....tako da u sljedecih mjesec dva cu se vjerovatno moci hvaliti sa vecim akvarijem...doduse neznam sto cu onda s ovim od 54l onda bi ga prodala al neznam da li bi ga itko htio kupiti...ali sve na svoje vrijeme
i napokon sam polovicu ukucana napokon smeksala kod toga da je to moj hobi akvaristika sada (jer su bili skepticni) a uspjela sam razbiti i najtrdi orah aka. mog brata sad bi si i on mozda nabavil betta borca 
Hvala! Iskreno, ja se i ne odvajam od ribica

Kad su mi se rodili sinovi, prebacio sam kancelariju u stan da budem više sa djecom... i tako su mi sad djeca i akvarij uvijek na oku

Vrlo ambiciozno za veći akvarij

Manji možeš, ako financije i prostor dozvoljavaju, uvijek ostaviti kao "backup".... kao rasadnik bilja, karantenski akvarij, za odvajanje manjih ribica i sl. Nažalost, polovna oprema jako gubi na cijeni. I meni je plan stavit sinovima u sobu po jedan 20-30l sa par gupi endlera, sadašnji 54 litarski ostaviti kao rezervu, a do proljeća kupiti veći

Sva sreća, imam ženinu podršku, a dečki su i tako uvijek na mojoj strani
Svakako je dobro da imaš podršku obitelji

Kao (puno) mlađi sav ratovao sa roditeljima jer sam uvijek donosio napuštene životinje kući... pa bi ih svi zavolili i vrlo brzo smo imali zoo vrt u stanu

Dok se kući međusobno podupirete i razumijete, sve je super