Jap, pravo zboriš..
No dobro- ljudi , trebalo je malo "nježnije" , jer iako vam se kao akvaristima odmah ukazalo neprimjereno stanište za takvu ribu, niste uzeli u obzir i drugu stranu, a to je Sea Wolf, koji sigurno nije imao zle namjere sadističkog tipa koje bi zasluživale grube napade ..Uostalom, tko smo mi da napadamo, kada smo ovdje da educiramo...
A edukacija gubi na snazi proporcionalno sa snagom osobnih napada ...
Zato, vratimo se mi fino na akvaristiku..iako su slike koje je mali akvarist stavio podsjetnik da koliko god mi to negirali, imamo dvostruka mjerila..ne moram čak ni do Malawia otić, dosta mi je pogledat penziće sa glavama u kanti za smeće, na Dolcu, pred katedralom "duha i duhovnosti"... u koju pastiri dolaze u Audijima.. primjerice... a mi se ni ne obaziremo na njih nego rađe kupimo neki komad opreme za akvarij koji nam baš i ne treba, al ajde da se nađe..
i da..mislite globalno djelujte lokalno.. npr. "što ja mogu napraviti da MOJA zajednica u kojoj ŽIVIM i radim , bude HUMANIJA, LJEPŠA, MORALNIJA"...
nije teško...iako je lakše utonut i fotelju i gledat neki glupavi hollywodski akcić...
i ne propovijedam..samo primjećujem..