DIY, tako ti to obicno ide kod nas. Odustali smo od ledica jer ja tu nisam bas vidjela pozitivnu racunicu (uvijek sam ja neka baba roga koja zatvori kesu), pa smo narucili sve sto nam je trebalo za T5 koje stanu skoro pa u mm jer sam htjela standardnu duzinu lampi. Onda smo se malo sinoc igrali s pistoljem za plasitku, komadicima aluminijskog profila koji su posluzili kao nosaci za nove lampe, komadicima pleksija s kojima smo ljepili stare rupe jer su nove lampe dosta duze od starih. Na kraju krajeva, sve sto bas i nije ispalo reprezentativno vidim samo ja jer nikom drugom nece past na pamet otvarat poklopac. Na gornji dio koji je izrezan sa skalperom smo cijelom duzinom zaljepili super tape crnu koju sam davno kupila da sakrijem rub stiropora koji je ispod drugog akvarija tako da je jos jednom posluzila svrsi. Nije da se nista ne vidi, ali ni ne bode u oci.
Corici su super, barem tako meni djeluju.
Presadjujem najvise zbog toga sto sam gurala biljke gdje sam stigla i to sad bas ne izgleda onako kako bi ja htjela. Voljela bi to malo grupirat bolje, a ne da je gemist svugdje, a i podlogu sam raskopala na sve strane boreci se s panjom pa sad imam brda i doline bez reda i poretka.