Nije zapelo, bit ce jos koja slikica za koji dan. Panj se opet iskrivio jer ga nisam dobro zatukla ispod pojacanja, a i dalje zeli plutat. Nekako sumnjam da ce taj uopce ove godine potonut.
Opet sam dobila hrpu bilja za koje vise ne znam ni gdje ni kako bi ubola. Kad god nesto pokusam posadit preblizu neceg sto je vec tamo, nesto mora isplivat. I sad opet gledam u tu hrpu i ne znam sta bi. Danas sam nesto sadila pa kad je vec pocelo previse toga isplivavat sam odustala i shvatila da je bolje da pustim i odgodim za sutra. Za moj ukus i neiskustvo aquasoil je ipak prelagan i zato mi je dosta tesko sadit biljke. Prvo krenem s pincetom, ali na kraju ipak zavrsim s obje ruke u vodi i prstima ukopavam jer je to jedini nacin da nesto i ostane u podlozi.
Neka, naucit cu se i ja pomalo. Jedino sto nisam sigurna da li cu naucit je raspoznavat te biljke. Jucer sam dobila poduku sta je Hm, a sta... nesto drugo.

Opet sam zaboravila kako se zove. Ja sam to sve strpala u isti kos i posadila skupa.
E da, uselilo je 5 kozica. Danas su vec circa 5 dana unutra i djeluje mi sve OK. Mislim da ce se u nedjelju pleco preselit iz drugog akvarija u ovaj. Ja se nadam da mu to nece biti smrtna presuda jer ce u nedjelju biti preko 4 tjedna da je akvarij startan. Ako s njim bude sve kako treba drugi tjedan idem u nabavku barem jednog ancistrusa. Planiram polako prebacivat ribe iz malog akvarija u ovaj. Vjerovatno ce prvo ici molly i guppy, svaki tjedan po par komada. Neonke do daljnjeg ostaju gdje jesu, jedino ne znam koliko je corydoras swartz osjetljiv na nove akvarije. Imam ih 10 komada i stvarno ih ne bi htjela ugrozit.