Iako sam se povukao iz ove teme, samo bih jos nadodao nesto.
Apsolutno mi nije bila nikakva namjera umjesati se u neke privatne razgovore i razmjene misljenja (da ne kazem obracune), uletio sam u ovu temu cisto iz razloga sto sam isprobao dosta tih pumpi, i sa svima sam bio zadovoljan.
Naravno, mozda je cjenjeni kolega aquabot u pravu kad kaze da je to mozda stvar ocekivanja, mozda moja ocekivanja i jesu niska, pa prema tome ni ne mogu biti nezadovoljan, ali bez obzira na ocekivanja, praksa je pokazala da kinesko smece i necije drugo smece ustvari rade isti posao, za razlicite novce.
Barem se u mom slucaju tako pokazalo. I opet, sve da je i cjenjeni kolega aquabot u pravu, pa kineska stream pumpa ima 50% manje protoka od deklariranog, ja opet ne vidim u cemu je problem, ako ista kosta 100kn?
Kupi 2 komada i za 200kn imas deklarirani protok jednog tunzea. I jos barem 300kn viska ti ostane u djepu.

Previse pisem za nekog tko se povukao iz teme, pa necu vise.

Forser> baci oko na sicce voyager. Jesu malo skuplje, malo su i glomaznije od kineza, ali rade odlicno svoj posao, barem po mom misljenju. I apsolutno su necujne.