Lipanj 27, 2025, 16:47:12 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: donirana oprema  (Posjeta: 1485 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dzems

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: knin
  • volim ribe i ribice
donirana oprema
« u: Prosinac 29, 2013, 17:11:51 poslijepodne »
vidim prodaju se panjevi koje sam donirao za akvarij djeci u vrticu ili djeci s posebnim potrebama (nesjecam se vise),jos se prodaje dosta opreme za akvarij (pretpostavljam donirana) moram reci da me to zasmetalo,jos coek na moje pitanje u pp ljutito pita "a kaj bi ti, da ti mozda vratim panjeve".Mozda grijesim i to je mozda normalno kod vas gore,ali bogami kod mene to nije posteno.Naravno opremu netriba vratit nego donirati ili zamjeniti za nesto drugo potrebito ili prodat da niko nevidi...neznam!
Totalna Steta

Offline strasilo

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: donirana oprema
« Odgovori #1 u: Prosinac 29, 2013, 17:27:57 poslijepodne »
neznam točno o čemu je riječ, ali moje viđenje je slijedeće ...

ako se za dobivene novce kupi još nešto što nedostaje, a panjeva ima viška, to je po meni OK ... ali ako se pare stavljaju u džep, to nije OK ...

ali nema dovoljno informacija da bi se donio "pravi" sud ..
uvijek dostupan na [email protected]

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #2 u: Prosinac 29, 2013, 17:29:41 poslijepodne »
vidim prodaju se panjevi koje sam donirao za akvarij djeci u vrticu ili djeci s posebnim potrebama (nesjecam se vise),jos se prodaje dosta opreme za akvarij (pretpostavljam donirana) moram reci da me to zasmetalo,jos coek na moje pitanje u pp ljutito pita "a kaj bi ti, da ti mozda vratim panjeve".Mozda grijesim i to je mozda normalno kod vas gore,ali bogami kod mene to nije posteno.Naravno opremu netriba vratit nego donirati ili zamjeniti za nesto drugo potrebito ili prodat da niko nevidi...neznam!
O kome se radi....napiši sve, jer ako je tome stvarno tako..onda je to jako ružno..ali, jako jako ružno!
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline dzems

• Punopravni član
  • volim ribe i ribice
« Odgovori #3 u: Prosinac 29, 2013, 17:58:09 poslijepodne »
Ma necu govorit o kome se radi.Sad cete svi pitat a zasto sam uopce ovo i pisao...pa eto...jednom sam otvorio temu "NEK SE ZNA".,Pa nek se zna,mozda bi bilo dobro da to bude naslov za slicne zajebe i nepostenja clanova ovog foruma jer se tu i tamo pise o slicnim iskustvima,ne bas cesto(fala bogu),ali pise se...
Totalna Steta

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #4 u: Prosinac 29, 2013, 18:07:52 poslijepodne »
Ma necu govorit o kome se radi.Sad cete svi pitat a zasto sam uopce ovo i pisao...pa eto...jednom sam otvorio temu "NEK SE ZNA".,Pa nek se zna,mozda bi bilo dobro da to bude naslov za slicne zajebe i nepostenja clanova ovog foruma jer se tu i tamo pise o slicnim iskustvima,ne bas cesto(fala bogu),ali pise se...
E sada moram ja napisati...bas bez veze!
Osjetljiv sam jako na humanitarno...a...ako netko tako nesto radi....apsolutno zasluzuje da ga se prozove. I sada opet tebi...ne kuzim nikako svrhu tvoga posta...jbg...bez veze

--------------------------------
sa telefona....sorry na greskama

pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline Lili

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
  • Fish freak
« Odgovori #5 u: Prosinac 29, 2013, 18:12:26 poslijepodne »
Ova je tema, kak bi se reklo "nit vrit nit mimo".
Reci o kome je riječ dzems, kad si temu već otvorio... u protivnom tema nema smisla. mozda nije u pitanju nisu bili samo panjevi... pa se nek dotični covjek izjasni.

Offline dzems

• Punopravni član
  • volim ribe i ribice
« Odgovori #6 u: Prosinac 29, 2013, 18:18:46 poslijepodne »
Javit ce se coek,javit...
Totalna Steta

Offline tommySB

• Trade Count: (+15)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #7 u: Prosinac 29, 2013, 18:20:22 poslijepodne »
mislim da bi trebao objaviti ime,ako si primjetio sto se radi kako ne treba..
jer ovako nema smisla pisati o nekome,a nisi ga prozvao,a taj se sam nece javiti zasigurno..

treba cuti i drugu stranu price..

mozda netko nema losu namjeru,mozda je namjeravao prodati to pa kupiti nesto sto je potrebno dalje za donaciju..
no ipak se treba pitati prvo za dozvolu onoga tko je to donirao..
pa onda krenuti u akciju prodaje..

sad me interesira i druga strana price..ali kako se krenulo necemo ju saznati..
CATCH AND RELEASE
Znao je reći marva je marva,u trnju jede u blatu spava, al se nikada ne uprlja ko čovjek

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #8 u: Prosinac 29, 2013, 18:37:07 poslijepodne »
evo recimo meni je tommySB donirao plastičnu posudicu za mikrocrve jer sam ga uhvatio na prepad i nije stigao pretovariti ... i sad sam ja prodao tu plastičnu posudicu i za iste pare od tommySB kupio neke veće crve i stavit ću ih u svoju posudicu ... i tako čovjek uopće nema pojma da su me ovi veći crvi izašli džabe ...  :D :D

Offline tommySB

• Trade Count: (+15)
  • Punopravni član
« Odgovori #9 u: Prosinac 29, 2013, 18:42:25 poslijepodne »
ti pali motore..
bolje trazi prijevoz.. :D :D
CATCH AND RELEASE
Znao je reći marva je marva,u trnju jede u blatu spava, al se nikada ne uprlja ko čovjek

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #10 u: Prosinac 29, 2013, 18:45:29 poslijepodne »
vratio sam životinje u mali akvarij... upalio filter i pumpu ... i dao im jesti .... valjda će preživjeti ...  :D

Offline Lili

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
  • Fish freak
« Odgovori #11 u: Prosinac 29, 2013, 21:16:08 poslijepodne »
evo recimo meni je tommySB donirao plastičnu posudicu za mikrocrve jer sam ga uhvatio na prepad i nije stigao pretovariti ... i sad sam ja prodao tu plastičnu posudicu i za iste pare od tommySB kupio neke veće crve i stavit ću ih u svoju posudicu ... i tako čovjek uopće nema pojma da su me ovi veći crvi izašli džabe ...  :D :D

Sram i stid te bilo  :D :D

Offline forser

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Velika Gorica
« Odgovori #12 u: Siječanj 15, 2014, 15:24:37 poslijepodne »
Pozdrav svima koji sudjeluju i ne sudjeluju u ovom postu..
Ja se javljam jer se mene prozvalo u ovom postu na koji sam sasvim slučajno naletio jer mi kolega dzems nije odgovarao na pp..
pa sam išao pogledati njegove zadnje postove.

Pa evo da Vam napišem kaj se događa u  ovom postu.
Prvo evo vam link na opremu koja se prodaje https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=91724.msg861145#msg861145

Ujedno bi i molio sve članove foruma da se jave ako prepoznaju bilo koju stvar iz posta, a da je njihova, odnosno donirana!!!!!!

A sada da vam sve objasnim, jer ovo kaj ste vi kolega dzems napravili je jako ružno i nepošteno, neznam uopće od kuda vam ideja otvarati post nakon što mi niste  odgovarali na moje poruke i omalovažavati moje namjere i mene samoga kao čovjeka?!
Pa pošto ste me tako prozvali, onda ču ja sada sve napisati kako je bilo, pa bi vas lijepo zamolio da se izjasnite, pošto već neznate odgovoriti na pp, več raditi razliku između nas gore i dole, i dobrih i loših namjera?!!

I da vam napomenem, sve od navedene opreme je moje privatno i jedino kaj je tvoje je jedan trokraki panj i kako ti kažeš još jedan manji panj..a ako me dobro pamčenje služi, donirali ste nam i fluvalov unutarnji filter.

Ujedno nisam znao da se treba kontaktirati osobu koja je donirala nešto za tu djecu u slučaju ako se prodaje, pa ako je to moja pogreška ja se onda ispričavam zbog toga, i zbog toga što sam prodao donirane bilje koje smo podrezali u aq jer je bilo preveliko i previše, te kupili guppy ribice, a da prethodno nisam kontaktirao kolegu jer smijem ja prodati bilje koje smo podrezali?!
Opet ponavljam, ako se to tako radi na ovom forumu, molim vas sve da mi to kažete!

pa da krenemo, kopirat ču vaše pp a svoj jedan nemogu, jer jedan mi nije ostao u izlaznoj pošti, a to  je onaj u kojem navodim za kaj če se skupljeni novac iskoristiti.Pa vi recite jeli bilo tako ili ne.

dzems: ovdje vidim neke panjeve koje sam ti donirao za akvarij za djecu...sta se desilo?

ja : da..prodajem sve od opreme kaj nam netreba, kako bismo mogli kupiti nove ribice ili mošusne kornjače, vidjet čemo za kaj če se djeca odlučiti?! koliko se sječam vaš je ovaj panj s slike broj .5, jel tako?

dzems:da,i jos jedan manji...

ja: kaj je to neki problem kaj prodajem to?
hoces mozda da ti vratim panjeve?

Nakon toga se više niste javili več otvorili ovaj post, što je po meni nezrelo i jadno..
Ako vam nešto nije bilo jasno ili ste mislili da sam ljut, to ste me mogli pitati i ja bi vam drage volje odgovorio, a ne na ovakav način.

Offline forser

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Siječanj 15, 2014, 15:29:08 poslijepodne »
lp

Offline dzems

• Punopravni član
  • volim ribe i ribice
« Odgovori #14 u: Siječanj 15, 2014, 16:46:20 poslijepodne »
Totalna Steta

Offline forser

• Punopravni član
« Odgovori #15 u: Siječanj 15, 2014, 16:57:47 poslijepodne »

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #16 u: Siječanj 15, 2014, 17:04:32 poslijepodne »
Ovaj forum sve vise se puni ovakvim temama  :down:
A ja ove godine upoznao toliko prekrasni ljudi da ne vjerujem da je to isti forum

Prva stvar kad nesto poklonis to nije vise tvoje,i ako ti je krivo zato sto netko prodaje ono sto si mu poklonio onda nemoj nikada nikome poklanjati
Kad se necega želim rijesiti napisem neku smijesnu cijenu,ja se lako rijesim toga sto prodajem,covjek koji kupuje je sretan jer je super prosao a najbolja stvar niti on niti ja se ne osjecamo duznima
Cist racun duga ljubav,uzivajte  :zagrljaj:

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #17 u: Siječanj 15, 2014, 17:07:43 poslijepodne »
ja ću samo citirati sam sebe...  :)

ako se za dobivene novce kupi još nešto što nedostaje, a panjeva ima viška, to je po meni OK ... ali ako se pare stavljaju u džep, to nije OK ...

Offline Luciano

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Forever young...
    • Guppy Kids Jungle - > Rio Orinoco
« Odgovori #18 u: Siječanj 15, 2014, 17:23:48 poslijepodne »
Sve skupa glupa situacija koja ostavlja gorak okus u ustima >:(

Ako je nešto bilo viška, a trebalo je novaca za kupiti nešto drugo za donaciju, onda je to trebalo i navesti u oglasu. Kad je donator reagirao na oglas, mogao se isti oglas dopuniti sa obrazloženjem. Osobno ne vjerujem da bi se itko išao "obogatiti" prodajom doniranoga, i to na isti forum?! Ali se sa samo jednom rečenicom u oglasu mogla izbjeći ovakva glupa situacija.

Offline Šima

• Punopravni član
« Odgovori #19 u: Siječanj 15, 2014, 19:12:03 poslijepodne »
kolega strasilo evo da ti poklonim par ribica ali nemoj slucajno da mrijest prodajes ili da ti ribice krepaju :D

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #20 u: Siječanj 15, 2014, 19:14:34 poslijepodne »
aj ti njih pokloni ... a ja ću se sramotiti na forumu kad budem prodavao male ...  :D :D

Offline forser

• Punopravni član
« Odgovori #21 u: Siječanj 15, 2014, 21:29:50 poslijepodne »
Sve skupa glupa situacija koja ostavlja gorak okus u ustima >:(

Ako je nešto bilo viška, a trebalo je novaca za kupiti nešto drugo za donaciju, onda je to trebalo i navesti u oglasu. Kad je donator reagirao na oglas, mogao se isti oglas dopuniti sa obrazloženjem. Osobno ne vjerujem da bi se itko išao "obogatiti" prodajom doniranoga, i to na isti forum?! Ali se sa samo jednom rečenicom u oglasu mogla izbjeći ovakva glupa situacija.
situacija se mogla izbjeći na način da je dzems odgovorio na pp di bi mu sve objasnilo, a ne da otvara temu....
citiram sam sebe iz oglasa koji sam stavio "Može zamjena za vanjski filter, stream pumpu"

a isto tako i dopisivanje mene i dzemsa preko pp:

dzems: ovdje vidim neke panjeve koje sam ti donirao za akvarij za djecu...sta se desilo?

ja : da..prodajem sve od opreme kaj nam netreba, kako bismo mogli kupiti nove ribice ili mošusne kornjače, vidjet čemo za kaj če se djeca odlučiti?! koliko se sječam vaš je ovaj panj s slike broj .5, jel tako?

dzems:da,i jos jedan manji...

ja: kaj je to neki problem kaj prodajem to?
hoces mozda da ti vratim panjeve?

Inače, oglas je sasvim jasan..da je htio objašnjenje pitao bi mene , a ne otvarao temu...
Naravno da je glupa situacija, zanima me kako bi se svaki od vas na forumu osječao da ga se optuži za vlastitu zaradu koja je u ovom slučaju 25kn, a da uopće taj novac si niti ne stavlja u đep več kupuješ nešto drugo za djecu, kako je i navedeno..
mogu na ovo sve reći samo SRAMOTA..