vidim prodaju se panjevi koje sam donirao za akvarij djeci u vrticu ili djeci s posebnim potrebama (nesjecam se vise),jos se prodaje dosta opreme za akvarij (pretpostavljam donirana) moram reci da me to zasmetalo,jos coek na moje pitanje u pp ljutito pita "a kaj bi ti, da ti mozda vratim panjeve".Mozda grijesim i to je mozda normalno kod vas gore,ali bogami kod mene to nije posteno.Naravno opremu netriba vratit nego donirati ili zamjeniti za nesto drugo potrebito ili prodat da niko nevidi...neznam!
Pozdrav svima koji sudjeluju i ne sudjeluju u ovom postu..
Ja se javljam jer se mene prozvalo u ovom postu na koji sam sasvim slučajno naletio jer mi kolega dzems nije odgovarao na pp..
pa sam išao pogledati njegove zadnje postove.
Pa evo da Vam napišem kaj se događa u ovom postu.
Prvo evo vam link na opremu koja se prodaje
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=91724.msg861145#msg861145Ujedno bi i molio sve članove foruma da se jave ako prepoznaju bilo koju stvar iz posta, a da je njihova, odnosno donirana!!!!!!
A sada da vam sve objasnim, jer ovo kaj ste vi kolega dzems napravili je jako ružno i nepošteno, neznam uopće od kuda vam ideja otvarati post nakon što mi niste odgovarali na moje poruke i omalovažavati moje namjere i mene samoga kao čovjeka?!
Pa pošto ste me tako prozvali, onda ču ja sada sve napisati kako je bilo, pa bi vas lijepo zamolio da se izjasnite, pošto već neznate odgovoriti na pp, več raditi razliku između nas gore i dole, i dobrih i loših namjera?!!
I da vam napomenem, sve od navedene opreme je moje privatno i jedino kaj je tvoje je jedan trokraki panj i kako ti kažeš još jedan manji panj..a ako me dobro pamčenje služi, donirali ste nam i fluvalov unutarnji filter.
Ujedno nisam znao da se treba kontaktirati osobu koja je donirala nešto za tu djecu u slučaju ako se prodaje, pa ako je to moja pogreška ja se onda ispričavam zbog toga, i zbog toga što sam prodao donirane bilje koje smo podrezali u aq jer je bilo preveliko i previše, te kupili guppy ribice, a da prethodno nisam kontaktirao kolegu jer smijem ja prodati bilje koje smo podrezali?!
Opet ponavljam, ako se to tako radi na ovom forumu, molim vas sve da mi to kažete!
pa da krenemo, kopirat ču vaše pp a svoj jedan nemogu, jer jedan mi nije ostao u izlaznoj pošti, a to je onaj u kojem navodim za kaj če se skupljeni novac iskoristiti.Pa vi recite jeli bilo tako ili ne.
dzems: ovdje vidim neke panjeve koje sam ti donirao za akvarij za djecu...sta se desilo?
ja : da..prodajem sve od opreme kaj nam netreba, kako bismo mogli kupiti nove ribice ili mošusne kornjače, vidjet čemo za kaj če se djeca odlučiti?! koliko se sječam vaš je ovaj panj s slike broj .5, jel tako?
dzems:da,i jos jedan manji...
ja: kaj je to neki problem kaj prodajem to?
hoces mozda da ti vratim panjeve?
Nakon toga se više niste javili več otvorili ovaj post, što je po meni nezrelo i jadno..
Ako vam nešto nije bilo jasno ili ste mislili da sam ljut, to ste me mogli pitati i ja bi vam drage volje odgovorio, a ne na ovakav način.