... nema u jadranu novaca... nemožeš nikome prodat "višak"...
Pošto ovu rečenicu, kojom impliciraš da se bavim reef akvaristikom zbog zarade od "prodaje viškova" doživljavam kao vrijeđanje i provokaciju, dajem ti prvo i zadnje upozorenje da prestaneš s vrijeđanjem mene i ostalih članova ovog foruma i da prestaneš sa komuniciranjem u svađalaćkim tonu jer ću te odstranit s foruma bez iti jednog vise upozorenja!
Ali kako bi ti otprilike ipak objasnio kako stvari stoje ...imam preko 100 koralja koje sam plaćao od 15-20 eura+ samo održavanje tih organizama,
daleko, daleko premašuju cifru koju ja mogu dobiti prodajom viškova...(probaj sam izračunati)
Pa zašto ne priđeš na jadran? O reefu se ionako skoro sve zna...
O reefu se sve zna!!!!!! Molim te ne pričaj o nečemu o čemu nemaš pojma....O reefu, prvo ja, znam vrlo malo I svaki dan mi je borba sa raznoraznim problemima u akvariju. Preleti malo podforum "Vaši morski akvariji", pa ćeš vidit tamo kakvo stanje vlada: prvo oni koji nikad ne pokazuju svoje akvarije(da imaju šta pokazat, pokazali bi), pa oni koji tiho nestanu u noći nakon par mjeseci...pa oni kojima akvariji ostaju vječiti frag tankovi itd, itd...uglavnom, situacija, ne baš za pohvalit se.
Bar ti uvik možeš doć do mene pa se uvjerit da je raskoš akvarija ista ka i kad san ga stavija prije skoro godinu dana...
da, bija sam prije godinu dana kod tebe I dalje mogu tvrdit da u Hrvatskoj nema jadranskog akvarija kao sa onog videa...sve šta se i dalje može vidit kod naših jadranskih akvarija je gomila kamena i gomila (nevažnih)riba