Evo planiram mjenjati postav i zamislio sam nesto "polu" biotopski napraviti , imam vec grane od loze koje su pripremljenje i trebam ih jos samo "nagovoriti" da potonu

.
Skicu imam vec sam sve zamislio a pokusati cu kopirati malo amazonu sa granama sitnim pijeskom i ponesto kamenja .
E sad pitanja , koju granulaciju pijeska mi preporucate , ja sam mislio nesto skroz sitno i onako poslozio bih kamenja da vire iz pijeska onako ne previse .
Citao sam da se u pijesku nakupljaju odn. stvaraju rupe u kojima nastaju plinovi pa me zanima kako da to rjesim , mozda svrdlastima ?
Od riba si mislim 10x corydoras aeneusa , 10x corydoras sterbai , 6 otocinculsa , 2 ancitrusa , 2 Helene , jato od 20 Rhodostomusa i 20 Neonki , iako se mislim samo 1 jato od recimo 40tak neonki . To bi bilo to od riba e sad da li je to previse na 200L akvarij ? I zanima me da li ce pijesak smetati odredenim ribama dna jer je "sitan" i sto bih mogao staviti od biljnih vrsta . Nesto jednostavno a recimo "biotopski" neko plutajuce ili nesto sto se veze za drvo jer ne planiram postavljati podlogu hranjivu ?