Dvije vrece po toj cijeni i evo 500 + samo za podlogu.ajde skupog sporta:D.a sta bi drugo bilo dobro ispod toga da se dobiju uzvisine.mozda kamen ispod?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Bilje ti treba neku odredjenu debljinu podloge. Ako ti sa jednom vrecom dobijes 2.5cm, sto je malo, da stavis ne znam kaj ispod, dobit ces visinu ali podloga i dalje bude 2.5cm. Sto je i dalje malo.
gle, ako ides na bilo kaj od tih solo podloga (flourite, aquasoil, naturesoil) onda to ne zelis upropastiti sa necim trecim. S druge strane kanta neke hranjive podloge i sljunak ti bude 100-150 kn. Par puta nesto iscupas, par puta usisas i to vise nije to. Ja sam takve kombinacije mijenjao svake godine. A flourite je vjecan, mozes usisavati koliko god hoces, mozes ga prati i provjereno je odlicna podloga. Da kosta u startu, kosta. Ali kupis jednom i zaboravis na to.
Opcija 3 ti je JBL Manado. Jeftino da ne moze jeftinije. Ja ga imam u jednom 60x30 sad vec jedno 5 mjeseci i kao podloga je OK, ali je zeznut za odrzavanje jer je

lagan i uz njega ne mozes imati neke divlje ribe jer ce ti to stalno letjeti okolo. Ja imam neonke i samo 3 corydorasa pa je s te strane OK ali imas i taj problem da je prakticki nemoguce zasaditi bilje sa skroz malim korijenjem jer nakraju uvijek ispliva van. Ja sam ga uzeo za probu da vidim jel mogu sa njime napraviti ovaj veci, no nece to bas ici. Kad se sakupi $ ide flourite u oba jer nemam vise zivaca, zelim uniformne podloge po kojima mogu kopati kako me volja. Sve ostale kombinacije sam vec probao. I to je kostalo podosta u ovih 10+ godina.