Ovo je nešto u stilu kao: susjed je kupio novog mercedesa, da li je dao puno para? Je i previše. Da li bi ga ja kupio da mogu, i prije nego on.

Xanto, malo su te napali, al mislim samo zbog tvog pristupa, jer ispalo je da si ti otkrio nešto potpuno novo, kolege su ti htjele samo napomenuti da nije nikakvo čudo i pretjerani uspjeh imati u akvariju bilje koje ti imaš bez ikakvih dodataka.
Ja imam neki 50 litreni u kojem imam 5 vrsti mahovine bez ikakvih "novoizmišljenih gluposti" samo kamenje, voda i štedna žarulja i funkcionira, ali to je mahovina!!! Nema algi, nema ničega, narasla je cca 2mm u zadnjih 6 mjeseci

Dapače sve te vrste imam u nekim plastičnim posudama (nisu one za zelje) na balkonu nekih 2 mjeseca i ništa im nije bilo, čak koliko ih pazim često ostanu bez vode pa evo sve su "žive i zdrave".
Zamisli ovo kao recimo da se baviš nekim sportom, počeo si u najnižem rangu, krenulo te pa sad ideš u veči rang, e sad to možda iziskuje neke dodatne stvari, recimo prijevoz jer moraš na natjecanja u neka mjesta dalje ili tako nešto. Uvijek možeš ostati na onome što imaš, ali tko zna možda češ poželjeti probati i nešto novo, nikada ne znaš.

Ako ti se da pročitaj temu na linku, meni jedan od najljepših akvarija na forumu, također kao tvoj bez ičega i vidi da nije bilo nikakvih prepucavanja, vrijeđanja ili nešto tako, ali ni onaj tko je otvorio temu nije krenuo u tvom stilu, "ja znam, vi...."
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=88865.msg838586#msg838586