4 neonke su platile životom moje igrarije.

Ostale ribice se pomalo oporavljaju, pandice čeprkaju normalno, ovih 6 neonkice izgledaju pomalo preplašeno još uvijek i drže se skupa u sjeni, a najveće iznenađenje su ova 4 otića, još su svi na broju, a čitao sam za njih da su jako osjetljivi i još su ubačeni u akvarij u nedjelju, nakon što su zbog nesporazuma proveli 2 dana u vrečici, oni i ak nastradaju to će biti od gladi, doslovno se ne odljepljuju od stakla, čak ni kad sam hranio, nisam ih prije nikada imao pa ne znam kakvo je normalno ponašanje za njih.
OK, za sada sam ostavio pumpu za zrak, CO2 je ugašen, vodu nisam mijenjao, nisam želio raditi još veće poremečaje, voda je spremna, pa ću vidjeti danas kad dođem s posla kakva je situacija da li je potrebna izmjena, ali sutra je sigurno mijenjam.
pogotovo ako to vrijeme nije bilo rasvjete nad akvarijem.
Da, nije bilo poklopca, imao sam samo neku malu stolnu lampu upaljenu iznad površine.

al ga ti prčkaš stalno!!! 
Pa kad sam idiot stavio akvarij na krivo mjesto, stavio sam ga na stol od kompa i doslovno buljim u njega 3-4 sata svaki dan i normalno da uvijek nešto vidim što treba mijenjati, jučer me žena skoro zatukla kad sam rekao da bih prebacio jednu granu

, rekoh, dobro ajde zbog riba.
Imam u spavačoj sobi jedan otvoreni 46 litara, na tom zaboravim nadopuniti vodu, a ovaj veliki s Malawcima, dobro njega moram vidjeti jer je ogroman, ali isto tu i tamo pomaknem neki kamen kad usisavam podlogu i to je to.
Kažem ti akvarij je na krivom mjestu.