Da to je to samo me zanima neznam dali ima di opis ovog aq
Malo me više zanimaju same dimenzije aq vrsta filtracije itd
akvarij je 60 x 60 x 200, mislim da bi bilo netto nekih 600 l vode, ostalo je "pojela" podloga - prvo kvarcni pijesak, pa mrežica, pa šljunak granulacije 3-6 mm
od "ukrasa" su veliki obluci (iz Save), lozne grane (koje treba promijeniti jer su ih ancistruci totalno istanjili) i nekoliko lončarskih ćupova koji su kućice ancićima...
filter je eheim professionel 3 XL + dvije tetrine pumpe za zrak (za 400 litraše) - filter je fenomenalan (iako zna gnjaviti kad ga se ponovno stavlja u pogon),
filter materijal je isto eheimov - bio balls, keramički razni oblici i na kraju plava spužva (vatu više ne stavljam jer se grozno prlja)
filter temeljito treba čistiti recimo jednom u dva-tri mjeseca, a akvariju mijenjamo oko 30% svakih dva-tri tjedna
ribe jednom tjedno ne dobiju papati (prasice su

), jednom tjednu dobiju povrće, ostale dane raznu hranu za zlatne i čistače...jednom dnevno "normalan" obrok i navečer tek toliko da se umire prije
spavanja...otkako su odrasle je tako, dok su bile bebe (dakle do 3-5 godina starosti

) su dobivale 2-4 puta na dan pomalo...
u pogonu je 4 godine, ribice su naseljene nešto malo više od 3 (ciklirao se, zajedno s filterom 8 mjeseci)
ribice su starosti 10 godina na manje....(plekići su stariji, ali ne znam koliko jer su usvojeni)
eto