Lipanj 28, 2025, 17:57:00 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: PS 4  (Posjeta: 4000 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gusteroljubac

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
PS 4
« u: Kolovoz 19, 2013, 16:33:37 poslijepodne »
planiram kupit ps4,pa me zanima jel jos ko planira i kakva su misljenja o njemu  :)
Gmazovi su ZAKON

Offline leopard gecko Trevor

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
Odg: PS 4
« Odgovori #1 u: Kolovoz 19, 2013, 17:19:40 poslijepodne »
Iskreno komp je najbolja konzola tako da ako vec nemas dobar komp bolje ti je u njega ulozit...
1.0.0 Bradata agama
0.1.0 Leopard gekon
1.1.1 Divovski africki puz

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #2 u: Kolovoz 19, 2013, 20:38:13 poslijepodne »
planiram kupit ps4,pa me zanima jel jos ko planira i kakva su misljenja o njemu  :)
imam 3-ojku..nisam ju crackao, već pičim samo oriđiđi igre (moj mali :D )..kad sam ju kupovao, antimon s foruma mi je predložio da umjesto nje kupim xbox..nisam ga poslušao, sad mi je žao..daleko je bolji od ps3..
ne bi kupovao 4.. nego bih išao na xbox..to bi ja :D

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #3 u: Kolovoz 19, 2013, 21:51:31 poslijepodne »
Zar nije neka fora da xbox kod nas nije uopće podržan, dakle servis njihov??? A bome ni konzola xboxovih nema kod nas, ni igara, sve se mora naručivat izvana. Iako možda se nešto promijenilo, nisam baš pratio situaciju zadnjih godina.

Ja sam ti također za računalo. Cijenom su nove konzole dosta skupe i dobro računalo se da uzeti za tu cijenu, a i naravno služi svemu i svačemu, a ne samo igrama...

A što se tiče PS-a, mislim da ti je bolje uzeti PS3 koji je još uvijek aktualan, dobra je grafika, ima širok asortiman igara koje možeš i rabljene kupovati, i mislim da bi prošao dosta povoljnije, a bome bi se i naigrao.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 19, 2013, 21:55:50 poslijepodne od Nuclear »

Offline croatia0man

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
« Odgovori #4 u: Kolovoz 21, 2013, 01:12:06 prijepodne »
imam 3-ojku..nisam ju crackao, već pičim samo oriđiđi igre (moj mali :D )..kad sam ju kupovao, antimon s foruma mi je predložio da umjesto nje kupim xbox..nisam ga poslušao, sad mi je žao..daleko je bolji od ps3..
ne bi kupovao 4.. nego bih išao na xbox..to bi ja :D

Xbox 360 je bio bolji od ps3 ali sto se tice next gen konzola ps4 je nesto jaci a i puno bolji od xbox one
Zar nije neka fora da xbox kod nas nije uopće podržan, dakle servis njihov??? A bome ni konzola xboxovih nema kod nas, ni igara, sve se mora naručivat izvana. Iako možda se nešto promijenilo, nisam baš pratio situaciju zadnjih godina.

Ja sam ti također za računalo. Cijenom su nove konzole dosta skupe i dobro računalo se da uzeti za tu cijenu, a i naravno služi svemu i svačemu, a ne samo igrama...

za dobro racunalo moras potrositi 7-8 tisuca kuna a konzole nisu toliko, i nove konzole sluze svemu i svacemu

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #5 u: Kolovoz 21, 2013, 03:57:54 prijepodne »
ja savjetujem da nekupovati odmah plejku dok izadje, radije malo pricekat dok sve dodje na svoje, jer te prve konzole znaju i stekat, al nemora bit. inace i ja sam za xbox, jer bratic ga ima, neznam odkud to da za njega nema servisa kod nas nit igrica. mi ovdje kupujemo bez problema kopije igara za 20, 30kn, tako da to su lazne glasine. vjeurujem da je plejka malo kvalitetnija od xboxa, ali razlike nema, grafika i sve ostalo je skroz isto, tak da ja bi prije uzeo xbox i radi cijene jer je jeftiniji, a dobijem istu stvar i uzitak.

Offline croatia0man

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
« Odgovori #6 u: Kolovoz 21, 2013, 04:07:37 prijepodne »
nije istina Xbox one je 100 dolara skuplji od ps 4
ja savjetujem da nekupovati odmah plejku dok izadje, radije malo pricekat dok sve dodje na svoje, jer te prve konzole znaju i stekat, al nemora bit. inace i ja sam za xbox, jer bratic ga ima, neznam odkud to da za njega nema servisa kod nas nit igrica. mi ovdje kupujemo bez problema kopije igara za 20, 30kn, tako da to su lazne glasine. vjeurujem da je plejka malo kvalitetnija od xboxa, ali razlike nema, grafika i sve ostalo je skroz isto, tak da ja bi prije uzeo xbox i radi cijene jer je jeftiniji, a dobijem istu stvar i uzitak.
Tvoj bratic ima xbox 360 a ja sam govorio next gen konzolama, Xbox one je 100 dolara skuplji od ps 4 i kod  novog xboxa nece biti kojpija jer koristi cloud tehnologiju i biti ce nesto kao Steam

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #7 u: Kolovoz 21, 2013, 11:54:47 prijepodne »

za dobro racunalo moras potrositi 7-8 tisuca kuna a konzole nisu toliko, i nove konzole sluze svemu i svacemu

Za 4000kn danas već složiš pristojnu pilu za igranje s mogućnosti buduće nadogradnje. Ne moraš igrati sve na MAX postavkama, jedino ak nisi baš neki toliki geek  :D Ako će služit većinom za igranje ne treba ti ni monitor nego spojiš doma na LCD TV/Plazmu i vozi.

Sad jedino ako ćeš koristit one Kinect i Move stvarčice onda je konzola jedini izbor...
« Zadnja izmjena: Kolovoz 21, 2013, 11:58:25 prijepodne od Nuclear »

Offline xxmaticxx5

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #8 u: Kolovoz 21, 2013, 13:07:46 poslijepodne »
Iskreno komp je najbolja konzola tako da ako vec nemas dobar komp bolje ti je u njega ulozit...
covjek dobro kaze!

Offline ALFA145QV

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 55
  • bilo kuda Alfa svuda
« Odgovori #9 u: Kolovoz 21, 2013, 16:22:39 poslijepodne »
Imam PS1, PS2, PS3, PSP.
Trojka je krahirana i samo skidamo igrice i odlična je podrška kod nas za nadogradnju, popravke itd., šta se tiče PS-a.
Kupnja PS4 je zasad neisplativa, treba pustit da "odleži" malo na tržištu i da se vidi kako "diše".

Je svaka čast, ali nema ga do neke igraće konzole, ipak je konzola namjenjena za igranje. Još kad se zaigraš sa MOVE-om, izlomiš se kao da
stvarno igraš stolni tenis, itd, itd.

Offline Werther

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • Betta Svijet

Offline gusteroljubac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
« Odgovori #11 u: Kolovoz 22, 2013, 14:44:19 poslijepodne »

Je svaka čast, ali nema ga do neke igraće konzole, ipak je konzola namjenjena za igranje. Još kad se zaigraš sa MOVE-om, izlomiš se kao da
stvarno igraš stolni tenis, itd, itd.
[/quote]

slazem se,a sto se tice xboxa,taj joystick mi bas ne lezi i to je najveci razlog zasto koristim PS-e
Gmazovi su ZAKON

Offline Damir_Sl

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
« Odgovori #12 u: Kolovoz 23, 2013, 23:12:56 poslijepodne »

Za 4000kn danas već složiš pristojnu pilu za igranje s mogućnosti buduće nadogradnje. Ne moraš igrati sve na MAX postavkama, jedino ak nisi baš neki toliki geek  :D Ako će služit većinom za igranje ne treba ti ni monitor nego spojiš doma na LCD TV/Plazmu i vozi.

za 4000kn mozes sloziti kompjuter na kojem se mozes itekako dobro igrati, ali to nije niti pila, niti kofiguracija za igranje. cak mislim da je takve i suludo slagat, kome je strastveno do igranja, ima konzole. a za povremene igrace, dati 2000-3000Eur za kompjuter je suludo.

i tu ne pricam o nekim perverzijama od komponenti, pricam o manje vise standardu, gdje ces za dobar procesor dati minimum 1500-2000kn. A gdje je ostalo.....

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #13 u: Kolovoz 24, 2013, 07:57:49 prijepodne »

za 4000kn mozes sloziti kompjuter na kojem se mozes itekako dobro igrati, ali to nije niti pila, niti kofiguracija za igranje. cak mislim da je takve i suludo slagat, kome je strastveno do igranja, ima konzole. a za povremene igrace, dati 2000-3000Eur za kompjuter je suludo.

i tu ne pricam o nekim perverzijama od komponenti, pricam o manje vise standardu, gdje ces za dobar procesor dati minimum 1500-2000kn. A gdje je ostalo.....

Ma kakve tisuce eura, igram fallout 3 new vegas na 6 godina starom kompjuteru. Konzole su ok ako se hoces poslije posla zavalit u fotelju i odigrat nesto bez komplikacija, ali to za mene nije strastveno igranje.

Offline mario12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #14 u: Kolovoz 24, 2013, 08:31:09 prijepodne »
Solidna konfiguracija bez monitora uvijek se kretala i krece jos danas oko soma eurica..govorim o game konfiguraciji...to za par tisuca kn je malo bolja pisaca masina... ok puno toga ovisi i o tome sto trazis kod igranja..ja osobno sam takav freak da sve mora na full detaljima rezoluciji itd itd sve ostalo je  :-X
Prestanite pucat u mrtve konje...
Mob. 0993453385

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #15 u: Kolovoz 24, 2013, 12:04:05 poslijepodne »
Solidna konfiguracija bez monitora uvijek se kretala i krece jos danas oko soma eurica..govorim o game konfiguraciji...to za par tisuca kn je malo bolja pisaca masina... ok puno toga ovisi i o tome sto trazis kod igranja..ja osobno sam takav freak da sve mora na full detaljima rezoluciji itd itd sve ostalo je  :-X

Pa zato sam i napisao da je OK konfiguracija za igranje za cca 4000kn ak nisi toliki freek da ti mora sve bit na MAX  :D :D :D

Što se tiče računala nedavno sam kupio novo. Za 4000kn se stvarno dobije jako dobro računalo (bez monitora i ostalih periferija koje danas 80% ljudi već ima od stare kante) na kojem se s pristojnim detaljima daju pokrenut sve najnovije igre, a na MAX detaljima i one starije i jako dobre koje su izašle unazad 5 godina.

Što se tiče detalja osobno nisam nešto zahtjevan, bitnije mi je da je igra dobra, a to što neka travka neće imati sjenu u pozadini me ne dira niti 1%. Bitno mi je da su rezolucija i detalji na nekom pristojnom nivou za ljudsko oko, dakle neka "medium" "medium-high" postavka u igrama...
« Zadnja izmjena: Kolovoz 24, 2013, 12:13:27 poslijepodne od Nuclear »

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #16 u: Kolovoz 24, 2013, 12:31:44 poslijepodne »
dupli post

Offline Damir_Sl

• Punopravni član
« Odgovori #17 u: Kolovoz 24, 2013, 12:33:25 poslijepodne »
Ma kakve tisuce eura, igram fallout 3 new vegas na 6 godina starom kompjuteru.

Fallout je dobra igra, iako nista ne moze nadmasiti prvi dio sto se tice igrivosti i atmosfere. Ali Fallout nije standard za 3d igre sto se tice grafike i hardverske zahtjevnosti.

Igram i ja sve nove igre (kad mi se igra) na konfiguraciji staroj 5-6 godina, ali ta konfiguracija u momentu kad je bila nova sigurno nije kostala 4000kn, kostala je barem 3 puta vise. O tome se radi, starost kompjutera nista ne znaci, ako jednom izvalis pare, dugo vremena imas dobar kompjuter (sto je netko i napisao).

Mario> da, tocno to, samo kuciste s kvalitetnim i brzim komponentama je uvijek bilo 2000DEM ili po novome cca 1000eur, bez obzira o kojoj godini pricamo, i koje komponente su u to vrijeme pri vrhu ponude.

A uzitak igranja se ne mjeri ni datumom izdavanja igre, ni na kakvom kompjuteru se vrti, to je idividualno. Ali kvaliteta grafike, efekata i slicno, to je uvijek poprilicno skupo, sto imas vece zahtjeve za tim, vise ce te kostati. A ako imas zahtjeve, onda te 4000kn za kompjuter nece nimalo zadovoljiti, jer kako sam rekao, brz procesor kosta maltene toliko, a da ne pricam da je cijena graficke kartice i daleko veca od tih para.

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #18 u: Kolovoz 25, 2013, 09:26:06 prijepodne »

A uzitak igranja se ne mjeri ni datumom izdavanja igre, ni na kakvom kompjuteru se vrti, to je idividualno. Ali kvaliteta grafike, efekata i slicno, to je uvijek poprilicno skupo, sto imas vece zahtjeve za tim, vise ce te kostati. A ako imas zahtjeve, onda te 4000kn za kompjuter nece nimalo zadovoljiti, jer kako sam rekao, brz procesor kosta maltene toliko, a da ne pricam da je cijena graficke kartice i daleko veca od tih para.

Brz procesor ne kosta 4k kn vec 1529 kn, koliko kosta Core i5-3570K, vise od toga za igranje ti stvarno ne treba.

Offline tomek1221

• Punopravni član
Odg: Re: PS 4
« Odgovori #19 u: Kolovoz 25, 2013, 10:13:33 prijepodne »
mislim da malo napuhavate konfiguracije.kupio sam novi komp prije 4 mj amd x4 na 2.7. terabajt hard.8 giga memorije na 1666 mhz.led monitor 22incha,i sve igre koje su izasle pa i sad najnovije mogu igrat na ful rezoluciji bez stekanja ikakvoga.mozes nabrijat komp i do 20 tis kn ako oces.samo je bitno kako je komp slozen.nekad sa slabijim kompom bolje radi nego sa duplo jacim

Sent from my HDC Storm MX using Tapatalk 2

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #20 u: Kolovoz 25, 2013, 12:03:58 poslijepodne »

Brz procesor ne kosta 4k kn vec 1529 kn, koliko kosta Core i5-3570K, vise od toga za igranje ti stvarno ne treba.

Ma i za manje para ima AMDovih 8 jezgrenih FX-a koji su zvijeri za igranje. Oko 1100-1400kn zavisno o modelu...

Offline Damir_Sl

• Punopravni član
« Odgovori #21 u: Kolovoz 25, 2013, 12:30:22 poslijepodne »
Dobro,1500kn za procesor, sto jos mozes uklopiti u preostalih 2500kn, da bi za 4000kn imao igracu konfiguraciju? Malo toga.

Naravno, sve je izmedju ostalog stvar i osobnog ukusa i iskustva, ja amd procesor nikad nebih uzeo, svaki amd procesor koji sam probao paralelno s njegovim intelovim parom je bio poprilicno iza intela. probao par puta, privucen manjom cijenom, svaki put se razocarao,i odustao od amd-a. Prosla su vremena kad je amd za manje para nudio vise od intela.

Ali,svi su se uhvatili procesora, koji u biti i nije najveca stavka za igranje. I stari core2duo intelov procesor s 2 jezgre ce vrtiti sve nove igre bez ikakvih problema,ako je uparen s dobrom grafickom karticom. A ja i dalje tvrdim da dobra graficka kartica kosta dosta.

Offline tomek1221

• Punopravni član
« Odgovori #22 u: Kolovoz 25, 2013, 12:55:40 poslijepodne »
ne govorimo o pili koja jede malu decu nego za igranje  :) a ovo sve sta sam nabrojo i radi stvarno super i pokrece sve igre bez beda sa 22 inca led monitorm hd me je ispalo 4200 kn

Offline Damir_Sl

• Punopravni član
« Odgovori #23 u: Kolovoz 25, 2013, 13:26:25 poslijepodne »
Slazem se,ja sam nekad bio freak za igre, ali samo 2 puta sam imao para za takvu konfiguraciju.

Na jednoj jos i danas radim, i iako je po svim tehnoloskim karakteristikama zastarjela, jos uvijek jede vecinu konfiguracija koja se danas prodaje.

q9550, 8800ultra, 8gbddr2, i nikakvih problema sa igrama, iako je konfiguracija stara godinama. Ali vecinu vremena ionako kompjuter koristim kao pisacu masinu, dakle ne treba mi uopce ni to.  :D :D :D :D

Ja jedino mozda pravim razliku izmedju kofiguracije za igranje, i igrace konfiguracije.U ovu prvu spadaju low i mid-end konfiguracije, a one se svakako mogu naci i za 4000kn, i savrseno odradjivati svoj posao.U 2 kategoriju spadaju konfiguracije gdje samo jedna komponenta kosta maltene kao cijeli kompjuter, ako ne i vise, dakle sve one (nepotrebne) high-end perverzije od par tisuca kuna po komponenti.

I tu sam rekao, mislim da je bolje konzola nego kompjuter, ako pricamo o takvim ciframa. Naigrat ces se vise s konzolom, a kompjuter ce toliko brzo izgubiti na vrijednost i uvijek ce izaci nesto novo, brze, bolje, a pratiti taj trend je jako skupo, i onda se vise igras s nadogradnjama (najcesce nepotrebnim), a ne s igrama.

Offline tomek1221

• Punopravni član
Odg: Re: PS 4
« Odgovori #24 u: Kolovoz 25, 2013, 13:34:23 poslijepodne »
meni je u svakom slucaju bolja investicija od konzola.ima igara kolko oces i di oces.a konzolu trebas cipat i ps3 i xbox starije konzole su kvarljive jako.neznam kak su ove nove ps3 ali frend ima 2 koje su riknule za pol godine.a komp i ako malo zastari kupis novu grafu i ram brzi i opet dere 2 godine.

Sent from my HDC Storm MX using Tapatalk 2