Slazem se,ja sam nekad bio freak za igre, ali samo 2 puta sam imao para za takvu konfiguraciju.
Na jednoj jos i danas radim, i iako je po svim tehnoloskim karakteristikama zastarjela, jos uvijek jede vecinu konfiguracija koja se danas prodaje.
q9550, 8800ultra, 8gbddr2, i nikakvih problema sa igrama, iako je konfiguracija stara godinama. Ali vecinu vremena ionako kompjuter koristim kao pisacu masinu, dakle ne treba mi uopce ni to.

Ja jedino mozda pravim razliku izmedju kofiguracije za igranje, i igrace konfiguracije.U ovu prvu spadaju low i mid-end konfiguracije, a one se svakako mogu naci i za 4000kn, i savrseno odradjivati svoj posao.U 2 kategoriju spadaju konfiguracije gdje samo jedna komponenta kosta maltene kao cijeli kompjuter, ako ne i vise, dakle sve one (nepotrebne) high-end perverzije od par tisuca kuna po komponenti.
I tu sam rekao, mislim da je bolje konzola nego kompjuter, ako pricamo o takvim ciframa. Naigrat ces se vise s konzolom, a kompjuter ce toliko brzo izgubiti na vrijednost i uvijek ce izaci nesto novo, brze, bolje, a pratiti taj trend je jako skupo, i onda se vise igras s nadogradnjama (najcesce nepotrebnim), a ne s igrama.