Evo, da se i ja nadovežem kao stari parilac

Svakom pušaču savjetujem da proba e-cigaretu

Sa e-cigaretom se družim od samog postojanja iste i meni je OK. Pušio sam cca. 2 kutije "Pozdrava iz Rovinja" i imao klasične probleme u vidu kašlja, gubitka kilograma, smanjenog kapaciteta pluća itd. O troškovima neću ni govoriti

Za parenje sam isprobao sve što mi je došlo pod ruku: šminkerski komplet Biansi 520, atomizere CE4+, CE5 v2, a od aroma sam koristio talijanske FlavourArt, kineske Dekang. Čak sam i sam motao grijače za CE5 sa manjim otporima... Trenutno koristim Kangerovom grijač, eGO bateriju 1100mAh, Inawera bazu od 6Mg nikotina + Inawera aroma mente.
Prednosti parenja naspram pušenja su velike:
- trošak (200kn vs 1200kn /mj)
- nema više kašlja, kapacitet pluća je znatno poboljšan, općenito mi je imunologija dosta bolja
- po prvi put "pušim" u stanu, kancelariji, autu... sa klasičnim cigaretama sam stalno bježao vani da ne trujem djecu i ženu
- klima uređaji, zidovi i garderoba napokon više ne smrde po cigaretama

- vratio sam se na svojim razumnih 90kg

- nema više unošenja katrana, CO, benzena... i još kojih stotinjak otrova iz obične cigarete
Od dva zla izabrao sam manje zlo, jer sam svjestan sam da se i dalje trujem. Pošto sam pao na najblažu otopinu (6mg/ml), vjerujem da bi mogao i bez toga, ali mi je skroz gušt pariti i za sada mi ne pada na pamet prestati
Zadovoljan sam jer više NIKAD nisam zapalio običnu cigaretu koja mi BTW užasno smrdi i jer sam vidljivo zdraviji.
I u duhu foruma: akvariji su puno ljepši i zdraviji u prostorijama gdje se ne puši... bar nema žutog stakla